דחוף! המחשב דורש לאתחל את הכרטיס זיכרון - דחוף!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המפתח הוא לראות האם מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקים
אם אין לכם אפשרות להראות מה רואים שמה קשה יהי לעזור לכם
ואם לא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקים רק משחזר מידע מקצועי יוכל לעזור בנידון

• הוסף לסימניות
זה מה שרושם בניהול דיסקים.
למה שאני יתן למישהו שאין לי מושג מיהו להכנס למחשב שלי??????????????????
תכלס
מה עושים

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-11-27 171545.png
    צילום מסך 2023-11-27 171545.png
    KB 44.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
המחשב שלך כנראה של העבודה או משו כזה כי אין לך גישה לשם
נסי מחשב אחר

• הוסף לסימניות
משתמש מוגבל או משו כזה אין לך גישה זה בעייה אי אפשר בלי זה

• הוסף לסימניות
יש חנות או איש מקצוע שיכול עשות את זה במחשב שלו באזור המרכז?
כמה זה עולה?

• הוסף לסימניות
@כלה כלתית לא מכיר מישהו מקצועי אבל למה שלא תלכו לחדר מחשבים ומשם מישהו ינסה לסדר לכם בשליטה מרחוק?
כבר כתבתי למעלה שאלי אפשר לפנות ב egozkokus1 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
@כלה כלתית לא מכיר מישהו מקצועי אבל למה שלא תלכו לחדר מחשבים ומשם מישהו ינסה לסדר לכם בשליטה מרחוק?
כבר כתבתי למעלה שאלי אפשר לפנות ב egozkokus1 בג'ימייל
זה רעיון מצוין
אתה תוכל לעשות לי את זה דרך חדר מחשבים?
גם שם יש חסימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה