דחוף !!! המחשב לא מזהה דיסק חיצוני ככונן ולא נותן לו אות

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח חיצוני 2 טרה WD המנורה דולקת. המנהל ההתקנים מציג. אין בניהול. ואין במחשב שלי. ואין בתוכנות שיחזור
יש אחריות לא על החומר חומר יקר בטירוף וגם עבודה שאני עכשיו לא יכול לעשות אין לו חיבור SATA רק חיבור USB מובנה על הלוח
דחווף

• הוסף לסימניות
תנסה בחיבור USB אחר

• הוסף לסימניות
כן
זה נראה לי בעיה במתאם
אם אני פותח את המארז חוץ מציאת ה USB שמגולה, מתחת לפלסטיק יש כ 12 פינים
זה יעזור משהו ?

• הוסף לסימניות
זה קרה לי פעם אחת
והבעיה היתה שמיפיתי כונן במחשב שלי באות שתפוסה ליציאת USB הזו,
כך שהאות הזו תמיד היתה קיימת בתיקית 'המחשב שלי' וזה היה נראה שהוא לא נותן אות....
אבל כל החומר היה שם בתוך הכונן הזה

• הוסף לסימניות
נסה להפעיל במצב בטוח או עם מערכת הפעלה חיצונית

• הוסף לסימניות
בניהול דיסקים הוא מופיע?
האם המחשב נכבה באמצע כשהוא היה מחובר?
בכל מקרה, אם לא ניתן לתת לו אות ידנית, היכנס למנהל ההתקנים> מחק את ההתקן המדובר, וסרוק מחדש לזיהוי.
כל זה הוא רק אם במחשב אחר הוא מזוהה רגיל.

• הוסף לסימניות
לי היה כזה מקרה ממש, והבעיה היתה עם חיבורים בתוך הכונן עצמו, אז רק כאשר לחצתי על זה פיסית הוא הסכים להתחבר.

• הוסף לסימניות
על שחזור אמרו לי שזה מינימום 1000 ש"ח
אז הלכתי לאייבורי חתמתי על איבוד מידע וקיבלתי חדש
ייתכן שהחומר שווה בערך לסכום הזה אבל הבנתי ש1000 ש"ח זה המינימום וגם יהיה לי לשלם על דיסק חדש עוד 400 ש"ח
תודה על הניסיון לעזור
:mad::mad::mad::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
אם יש לך עצבים, תעבור על הדיון הזה [היה לי סיפור דומה]...

• הוסף לסימניות
אם זה היה הבעיה אז כבר החומר היה אצלי
אני מבין די טוב בשיחזור חומר
היה בעיה שלכאורה היו צריכים להוציא את הדיסקיות
בקיצור בלאגן יקר

• הוסף לסימניות
מתי כונני HDD יהיו אמינים???

נמאס כבר לחשוב כל הזמן על דיסק שנופל לך לא כיף

כל הכוננים מכאנים ורגישים אין לסמוך עליהם באופן גורף!!!

עד אז תגבו תגבו ותגבו והכי טוב לשמור ממכות ולהשתמש בכבל מקורי
ולהתפלל למי שהדיסקים ג"כ שלו

• הוסף לסימניות
לא היה לי שום מכה אבל אכן אם המחיר של ה SSD היה אותו מחיר אין ספק שהייתי קונה SSD

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה