דרוש מידע דחוף!!! המלצה למחשב נייד עבור שימוש משרדי

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה/דיס למ. נייד איכותי !
עבור שימוש משרדי.

• הוסף לסימניות
ניתן לפנות אלי לייעוץ ומכירה
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה/דיס למ. נייד איכותי !
עבור שימוש משרדי.
בגדול כל מעבד אינטל מהדורות האחרונים (8 ומעלה), עם קור i5 ומעלה, זכרון פנימי של 8גיגה, אמור להיות מספיק .
אם זה עבור שימושים גרפיים- זה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
היום כל החברות אותו דבר
העיקר התפריט
אם זה לביצועים רגילים מעבד I5
לביצועים יותר חזקים כמו גרפיקה תכנות עריכת סרטים מעבד I7

• הוסף לסימניות
היום כל החברות אותו דבר
העיקר התפריט
אם זה לביצועים רגילים מעבד I5
לביצועים יותר חזקים כמו גרפיקה תכנות עריכת סרטים מעבד I7

היום כל החברות אותו דבר

לא נכון בעליל
נכוויתי ברותחין
הלך לי עכשיו לוח של מחשב נייד בגלל קצר
הטכנאי (מומחה גדול) אמר לי שזה בעיה נפוצה במחשבים של אותה חברה
ברגע שיש קצר חשמלי או בעיית אלקטרוניקה בחברה הזאת זה בדרך כלל שרשרת

לצורך העניין נשרף לי המטען וזה גרם לקצר
בחברות הטובות הנגדים של רכיבי הטעינה אמורים לגן על הלוח
מה שלא קרה במחשב שלי וזה שרף שורה של רכיבים

נייד מאד חשוב מי היצרן של המחשב
בנייח זה פחות חשוב מי היצרן של הארגז והלוח אבל עדיין יש הבדלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה