אני עדיין חושב שהפנסוניק טוב יותרפנסוניק טוב
אבל moser זה קניה לפעם בחיים
קצת יקרה...
אלופההה שוה כל שקלאם זה לשימוש ביתי לדעתי אפשר להשתמש גם בזוhttps://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=753768
אפשר דגם?moser
זה הדגם הכי טוב ונוח ! ולא סתם יש אותו לכל הספרים !בעקרון זה אזל, יש לו מחליף יותר טוב ונח וזה GP80 מאוד מרוצה ממנו ועולה בין 480 ל 600
הER1611 אולי בעבר אזל, יש כיום בעשרות חנויותבעקרון זה אזל, יש לו מחליף יותר טוב ונח וזה GP80 מאוד מרוצה ממנו ועולה בין 480 ל 600
גם אתה ממליץ על ה1611?אני חושב שכל המכונות למקצוענים מסיימים ב0.8 מ"מ פשוט פחות מכך הם יחתכו את הבשר עם העצמה שלהם,
ולכן מומלץ להשתמש במכונה מיוחדת לפס, למרות שאני מסתדר עם הפנסוניק
ככה!בפנסוניק גם ה1141 מכונה אלופה, יש לי אותה 6 שנים והיא מעולה ממש ממש, והיא עולה הרבה פחות מכל המכונות הנ"ל.
אם הנושא הוא שימוש ביתי כלומר מידי חודש בערך כמה תספורות במשפחה, אז ברור לחלוטין, כל שקל מעבר למחיר של ה1141 מיותר לגמרי.
לא השתמשתי בה כ"כ יש לי את הGP80 וכמו שכתכתי אני מרוצהגם אתה ממליץ על ה1611?
גם אתה ממליץ על ה1611?
זו אותה מכונה. אפילו החלפים זהיםלא השתמשתי בה כ"כ יש לי את הGP80 וכמו שכתכתי אני מרוצה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים