דחוף: המלצות/דיס למטפל/רופא לזיהוי רגישות למזון אצל תינוקת

• הוסף לסימניות
אודה מאד למי שמכיר מניסיון אישי מה הדרך הכי טובה לזהות רגישות למזון (לא אלרגיה), עדיף באזור ירושלים.
תינוקת שמשלשלת לעתים קרובות, הורדנו לקטוז, שיפר אך לא לחלוטין, שללנו צליאק / מחלות מעיים / טפילים וכו'.

• הוסף לסימניות
המלצה: לפני מאבחנים מסוגים שונים, לכו לגסטרואנטרולוג טוב.
(בזמנו הלכנו לפרופ' אריה לוין שקיבל אז ממכבי).

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אשמח לעוד תובנות מבעלי ניסיון

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אנסה לקבוע אליו תור

• הוסף לסימניות
אגב, ידוע מה ההכשרה של היימליך?
כבר נכוויתי קשות בנושאים אחרים ממטפלים אלטרנטיביים למיניהם אז אני די חשדנית כשמדובר באבחוני "קסם".
הוא רק אומר למה רגישים או שממשיכים אצלו טיפול למניעת הרגישות או משהו בסגנון?

• הוסף לסימניות
מה בדיוק ההכשרה שלו, אין לי מושג (ואני יודעת ש"יצאו" נגדו על איזו משחה שמכר).
אבל אצלנו הוא לא טיפל כלום, רק אמר ממה להמנע (וצדק).

• הוסף לסימניות
שושנה שטייף?
עזרה לנו מאד לפני 15 שנה בערך...
באמצעות מטוטלת...

• הוסף לסימניות
אגב, ידוע מה ההכשרה של היימליך?
כבר נכוויתי קשות בנושאים אחרים ממטפלים אלטרנטיביים למיניהם אז אני די חשדנית כשמדובר באבחוני "קסם".
הוא רק אומר למה רגישים או שממשיכים אצלו טיפול למניעת הרגישות או משהו בסגנון?
ההכשרה שלו חובש באיחוד הצלה.
זה לפי ביקורי בקליניקה שלו וספירת התעודות על החדר.

ובאופן כללי, הערה:
להגיד לילד להימנע מהההכככככככל זה לא ממש חכמה, כבר אמרתי פה שאני יכולה לאבחן אלרגיות כאן במקום, דרך פרוג. תמנעו מילד את כככללללללל החלבונים הקיימים, הוא לא יהיה אלרגי. נקודה.
השאלה אם זוהי הדרך.
(כלומר, ברור לי שזה לא)

• הוסף לסימניות
ההכשרה שלו חובש באיחוד הצלה.
זה לפי ביקורי בקליניקה שלו וספירת התעודות על החדר.

ובאופן כללי, הערה:
להגיד לילד להימנע מהההכככככככל זה לא ממש חכמה, כבר אמרתי פה שאני יכולה לאבחן אלרגיות כאן במקום, דרך פרוג. תמנעו מילד את כככללללללל החלבונים הקיימים, הוא לא יהיה אלרגי. נקודה.
השאלה אם זוהי הדרך.
(כלומר, ברור לי שזה לא)
קבעתי תור גם לפרופ' דן טרנר, רק שהתור עוד חודשיים.
אשמח לשמוע ממך, אפילו באישי, איזה כיוון הגסטרואנטרולוג יכול לתת? איזה בדיקות?

• הוסף לסימניות
בת כמה היא?
הבן שלי גם היה משלשל המון והתברר שהוא אוכל כמויות גדולות מידי ומערכת העיכול שלו לא משתלטת.

• הוסף לסימניות
קבעתי תור גם לפרופ' דן טרנר, רק שהתור עוד חודשיים.
אשמח לשמוע ממך, אפילו באישי, איזה כיוון הגסטרואנטרולוג יכול לתת? איזה בדיקות?
אצלנו הבעיה היתה הקאות חוזרות, והאבחון המשוער של פרופ' לוין היה דלקת אלרגית של הושט. (תאמיני לי שבחיים לא ידעתי שיכול בכלל להיות דבר כזה). כדי לוודא צריך לעשות גסטרוסקופיה בהרדמה כללית, אבל לפי המלצותיו שינינו תזונה וההקאות פסקו, כך שברוך השם לא היינו צריכים לעשות את הבדיקה בשביל שנהיה בטוחים אם זה באמת היה זה או לא.
אני לא מכירה את הרופא שבחרת, אבל באופן כללי רוצה להגיד שבתחום הזה חשובה האנושיות וההקשבה להורים לא פחות מהמקצועיות. בלי תשאול ארוך ומקיף וסבלני, לא מגיעים למידע הקריטי שהוא זה שבסופו של דבר פותר את החידה.

• הוסף לסימניות
בת כמה היא?
הבן שלי גם היה משלשל המון והתברר שהוא אוכל כמויות גדולות מידי ומערכת העיכול שלו לא משתלטת.
שנתיים. הפסקנו מוצרי חלב והיה נראה שיש שיפור, אבל פתאום זה חוזר, יש ימים שיותר ויש שפחות ונראה לי שהיא רגישה למשהו שאני לא יודעת מהו. היא לא אוכלת כמויות גדולות בכלל. כן יש לה קטע שהיא לא לועסת הרבה ובולעת חתיכות אוכל די גדולות לפעמים. רופאת המשפחה הפנתה לגסטרו

• הוסף לסימניות
שנתיים. הפסקנו מוצרי חלב והיה נראה שיש שיפור, אבל פתאום זה חוזר, יש ימים שיותר ויש שפחות ונראה לי שהיא רגישה למשהו שאני לא יודעת מהו. היא לא אוכלת כמויות גדולות בכלל. כן יש לה קטע שהיא לא לועסת הרבה ובולעת חתיכות אוכל די גדולות לפעמים. רופאת המשפחה הפנתה לגסטרו

בולעת בלי ללעוס גם יכול להיות הסיבה.
מה עם קטניות? ניסית להוריד?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
תינוקת בת שבועיים שמשלשלת עשרות פעמים ביום!למישהו יש מידע בנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה