מידע שימושי דחוף!!! המלצות על מדפסת איכותית

• הוסף לסימניות
בדיוק מחפשת המלצה על מדפסת ביתית איכותית וטובה,
חשוב לי מאד האיכות של ההדפסה הצבעונית, (למרות שלא משתמשת הרבה)
ושהמדפסת תהיה כמה שיותר קומפקטית. (כי אין לי הרבה מקום..)
אשמח להמלצות תודה!

• הוסף לסימניות
בדיוק מחפשת המלצה על מדפסת ביתית איכותית וטובה,
חשוב לי מאד האיכות של ההדפסה הצבעונית, (למרות שלא משתמשת הרבה)
ושהמדפסת תהיה כמה שיותר קומפקטית. (כי אין לי הרבה מקום..)
אשמח להמלצות תודה!
לא כתבת סכום שאת רוצה להוציא על מדפסת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מבינה בזה מספיק בשביל לתת סכום,
אשמח לדעת מה ההיצעה
יש מדפסות שעולות 180 ש"ח, אבל העלות של הדיו הוא 250 ש"ח ל350 עמודים. ויש מדפסות שעולות 650 ש"ח והעלות היא 35 ש"ח ל6000 עמודים ולכן מאד משנה כמה מתכננים להדפיס בחודש ולפי לחשב במה להשקיע.

• הוסף לסימניות
מבחינת איכות ההדפסה מה מומלצת יותר?

• הוסף לסימניות
מעל 400 איזה מדפסת הכי מומלצת להדפסה ביתית צבעונית,
מדפסת לא גדולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מבין שאת מתענינת לגבי רכישה ביד שניה,
האמת שזה בומבה של מכשיר טוב וחסכוני,
מה שכן בקניית מכונת יד שניה צריך הרבה זהירות
קניתי מתצוגה, ב900 ש"ח. עם טונר 70%

( ראיתי שהיא לא אלחוטית, ועם הפקס נתקעתי) הוא עושה כאילו הוא שולח ומתלונן שאין תשובה. (אפילו ששלחתי לעצמי שיש לי אפשרות של שליחה למייל- כך שאין אופציה של אין תשובה)

• הוסף לסימניות
קניתי מתצוגה, ב900 ש"ח. עם טונר 70%

( ראיתי שהיא לא אלחוטית, ועם הפקס נתקעתי) הוא עושה כאילו הוא שולח ומתלונן שאין תשובה. (אפילו ששלחתי לעצמי שיש לי אפשרות של שליחה למייל- כך שאין אופציה של אין תשובה)
דבר ראשון קניה מעולה...
דבר שני לא הבנתי מה זה טונר 70%
דבר שלישי זה עושה רושם כאילו חיברת את הקו של הטלפון בחור אחר תנסי,

• הוסף לסימניות
טונר 70% מלא- זה מתצוגה בחנות היה בשימוש שם.
ואני אבדוק אם יש עוד מקום לחיבור הפקס.

• הוסף לסימניות
@ctrl-p קונטרול פי
ברכות יחולו על ראשם!!!!!
צדקתם בקשר לפקס- חיברתי לחור של הרשת :(
תודה!!
תודה!!
תודה!!!

עכשיו שאלה נוספת, ידוע לי שיש אפשרות של חיבור הפקס שיעבוד במקביל עם הטלפון במיקום זהה- (חור אחד בקיר)
עד היום אנחנו מחברים את הפקס לפי הצורך- כשצריך לשלוח פקס.
האם יש דרך להשאיר את הפקס מחובר יחד עם הטלפון? (אותו קו) קו של בזק יחיד בבית?

אני מבינה שזה ימנע את השימוש בתא הקולי. נכון?

אשמח לשמוע. כיצד?
והאם זה בכלל מומלץ???

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה