- הוסף לסימניות
החיסרון של האפסון שאין בה פקס. וגם הדיו יותר יקר מהHP הנ"ל.שלחתי לך גם אפסון דגם l3111
החיסרון של האפסון שאין בה פקס. וגם הדיו יותר יקר מהHP הנ"ל.שלחתי לך גם אפסון דגם l3111
כלומר?עכשיו כבר אתה מבין כמה זאפ מדוייק...
דרך אגב מה שכתוב שם פקס כולל זה פקס דרך האפליקציה
בכל מקרה הדיו בדיו פיקס לHP הוא 17 ש"ח לבקבוק תואם. ובאפסון המחיר גבוה יותר באופן בולט, וגם מספיק לפחות דפים.עכשיו כבר אתה מבין כמה זאפ מדוייק...
דרך אגב מה שכתוב שם פקס כולל זה פקס דרך האפליקציה
לא נראה לי שככ שוה לקנות תואם בכזה מוצר שהמקורי כל כך זול וחסכוני,בכל מקרה הדיו בדיו פיקס לHP הוא 17 ש"ח לבקבוק תואם. ובאפסון המחיר גבוה יותר באופן בולט, וגם מספיק לפחות דפים.
הבנתי שבבקבוקים אין שום הבדל בין התואם למקורי. תקן אותי אם אני טועה.לא נראה לי שככ שוה לקנות תואם בכזה מוצר שהמקורי כל כך זול וחסכוני,
אבל גם לאפסון יהיה תואם ציק צ'ק
גם במקורי יש הבדל ניכר בין המחיר של HP לאפסוןלא נראה לי שככ שוה לקנות תואם בכזה מוצר שהמקורי כל כך זול וחסכוני,
אבל גם לאפסון יהיה תואם ציק צ'ק
אפסון L3111
ההבדל לפעמים עומד על 300 אחוז. אבל לא בכל מדפסת כדאי להשתמש בחיקוי. צריך להתייעץ לגבי כל מדפסת בפני עצמה.שאלה מה ההבדל בין לקנות טונר מקורי ללא מקורי? ומה הפער במחירים?
תודה רבה.
כאן הוא עולה 717 ש"חאפסון L3111
יש המלצה איפה כדי לרכוש?
לפי מה שאני רואה בחיפוש בגוגל הקניה הראשונה של המדפסת + הדיו = למעלה מ 1000 שח, זה המחיר?
אני לא יודע מה יש בזאפ אנחנו מוכרים אותו ב720 ש"ח כולל דיו ל20000 דףיש המלצה איפה כדי לרכוש?
לפי מה שאני רואה בחיפוש בגוגל הקניה הראשונה של המדפסת + הדיו = למעלה מ 1000 שח, זה המחיר?
יש דגמים נוספים מומלצים?
ראיתי שהמלצתם קודם על זו על HP Officejet Pro 8023
מה ההבדל בינהן.
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים