ctrl-p קונטרול פי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
המדפסות שאת דיברת עליהם זה לא מדפסות של טונר,שאלה מה ההבדל בין לקנות טונר מקורי ללא מקורי? ומה הפער במחירים?
תודה רבה.
לגבי מקורי או לא זה המון ידע בגדול רוב המדפסות אין שום הבדל
המדפסות שאת דיברת עליהם זה לא מדפסות של טונר,שאלה מה ההבדל בין לקנות טונר מקורי ללא מקורי? ומה הפער במחירים?
תודה רבה.
אני לא יודע מה יש בזאפ אנחנו מוכרים אותו ב720 ש"ח כולל דיו ל20000 דף
והמדפסת 8023 מומלצת רק למי שחייב פקס בהשוואה במחיר הדיו היא יקרה פי 10 מהאפסון
אני מבין שאתה מחפש בעיקר מכונת צילום וסורק, אני צודק?@ctrl-p קונטרול פי
אנחנו מחפשים המלצה למדפסת משרדית (לא צילום מידי מאסיבי..)
שתכלול סורק ומכונת צילום, לא חייב צבעוני.
ועלות צילום לא יקרה מידי..
יש משו?
ומדפסת, הכל חשוב שם.אני מבין שאתה מחפש בעיקר מכונת צילום וסורק, אני צודק?
לי יש פקס במדפסת של HPגם בHP אין פקס
תפנה ל a039503320 בגימייל אני יעזור לךומדפסת, הכל חשוב שם.
מה הקשר????לי יש פקס במדפסת של HP
יכולה לפנות ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>איפה אתם בארץ? מחפשת חנות מחשבים זולה ואמינה
זה באמת מדפסת טובה,לי יש של BROTHER L2710DWטובה מאוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים