זה תלוי אין משהו קבוע לגמרייש לי משכורת נטו.
איך אני מחשבת ממנה משכורת ברוטו?
ומתוך הברוטו את הסכומים למס בריאות ופנסיה?
תודה רבה
ביטוח לאומי + מס בריאות זה 3.5% משכר ברוטו עד לתקרה של 6331 ,יש לי משכורת נטו.
איך אני מחשבת ממנה משכורת ברוטו?
ומתוך הברוטו את הסכומים למס בריאות ופנסיה?
תודה רבה
לא הבנתי.ביטוח
ביטוח לאומי + מס בריאות זה 3.5% משכר ברוטו עד לתקרה של 6331 ,
כל הסכום שמעבר ל-6331 זה 12%
לא את אמורה לחשב מס בריאות וב"לאיך אני מחשבת מס בריאות?
איך פנסיה?
ואז מורידה את הפנסיה ובריאות ונהיה נטו נכון?
כמה אחוזים זה הבריאות ופנסיה מידי חודש?
עובדים אצלינו כך שאני מחשבת משכורת לעובד ורק אז זה עובר לרו''ח שמחשב אבל אני רוצה לעשות חישוב מדויק.לא את אמורה לחשב מס בריאות וב"ל
אלא תוכנת השכר
על איזה תכנה את עובדת?
צריך לדעת מה להגידר ואיפהעובדים אצלינו כך שאני מחשבת משכורת לעובד ורק אז זה עובר לרו''ח שמחשב אבל אני רוצה לעשות חישוב מדויק.
אין אפשרות לחשב לבד?
יש איזה תוכנה חינמית ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים