דרוש מידע דחוף!!!! הסעה מטבריה לביתר במוצ"ש

• הוסף לסימניות
מחפשת הסעה מטבריה לביתר במוצ"ש 10 נוסעים עד 1000 ש"ח לצד אחד
יש למישהו מספר? (של נהג ערבי או יהודי זול...)
אשמח מאוד!

• הוסף לסימניות
מחפשת הסעה מטבריה לביתר במוצ"ש 10 נוסעים עד 1000 ש"ח לצד אחד
יש למישהו מספר? (של נהג ערבי או יהודי זול...)
אשמח מאוד!
אני הייתי מציעה לך לשלם 270 ש"ח-10 איש (כל נפש 27 ש"ח)
ולנסוע עם קו 856 מטבריה לביתר עילית בשעה 21:45 (תוך שעתיים בערך-נסענו איתו והגענו מאוד מהר!!)

• הוסף לסימניות
--

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני הייתי מציעה לך לשלם 270 ש"ח-10 איש (כל נפש 27 ש"ח)
ולנסוע עם קו 856 מטבריה לביתר עילית בשעה 21:45 (תוך שעתיים בערך-נסענו איתו והגענו מאוד מהר!!)
אנחנו עם יולדת...
נוסעים לברית

• הוסף לסימניות
הצעה- אולי היולדת יכולה לנסוע במונית והשאר באוטובוס ככה יצא לכם יותר זול.
רק בשמחות.

• הוסף לסימניות
עברנו על כל הרעיונות וזאת הייתה ההחלטה בסוף...
אשמח אם למישהו יהיה רעיון לנהג זול...
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם!
הסתדרנו ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה