דחוף! העט ממשיך לצייר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1700335:
אני עדיין לא יודע איך לבנות אתר שיהיה מתאים לכל גודל מסך,
אז בניתי אותו לגודל של 1080p
שזה נראה לי הגודל הממוצע,
חשוב לי לדעת: על איזה רזולוציה המסך שלך עומד?

נראלי שזה 1366x768 (אם הבנתי איפה לבדוק...), מחשב נייד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;1701057:
נראלי שזה 1366x768 (אם הבנתי איפה לבדוק...), מחשב נייד.

אה, בגלל זה. באמת זה יהיה גדול מדי בכזאת רזולוציה,
תודה.

• הוסף לסימניות
נכון-
גם אצלי זה קצת גדול ונחתך ,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית סקלר;1700599:
מעצבן.
חסום לי מהנתיב!
אפילו הודעת שלילה לא מופיעה, פשוט דף לבן.

קבלתי עכשיו אימייל תשובה חיובית מנתיב, וזה לשונו:

האתר יפתח ללקוח בעת בקשה להוספת האתר!
בברכה, צוות נתיב
נתיב כשרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1703777:
קבלתי עכשיו אימייל תשובה חיובית מנתיב, וזה לשונו:

האתר יפתח ללקוח בעת בקשה להוספת האתר!
בברכה, צוות נתיב
נתיב כשרות

אז הוא באמת נפתח אבל ללא תמונות! זה אותו סיפור כמו אצל אבימי.
טטרטר אותם עוד קצת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה