דחוף, הצילו המחשב קרס

• פותח הנושא TIP X
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הדלקתי את המחשב והוא עבד כרגיל ופתאום התכבה ופתח בסדרת הדלקות התכבות רצופים המון פעמים כשהוא לא מצליח לעבור את השלב של הצגת סמל המיקרוסופט הראשוני. הפעלה בטוחה גם נכשלה
ניסיתי לכבות ולהדליק ידני מחדש ואותו דבר.
שאלותי:
א. יש לי עוד מחשב איך אני מבצע סריקה חיצונית למחשב או לארדדיסקים
ב. יש שם חומר בלי גיבוי איך אני מחלץ אותו

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שיש לי שני ארדדיסקים אחד להפעלה ולתוכנות ואחד לזיכרון

• הוסף לסימניות
אם יש לך עוד מחשב אז אתה פותח את זה שקרס!
מוציא לו את הארדיסק ומחבר אותו בתור אר דיסק משנה למחשב השני ואם שניהם אותו מערכת הפעלה זה אמור לפעול!

• הוסף לסימניות
כאמור יש לי שני ארדדיסקים את האחד עם הנתונים סרקתי אולם את האחד של הקובץ הפעלה והתוכנות המחשב השני מסרב לזהות תוך כדי פעולה וכשמעלים אותם ביחד הוא פותח חלונית שחורה שכתוב בה c ולא נותן אפשרות להמשיך מה עושים כנראה שהבעיה בארדדיסק של ההפעלה

• הוסף לסימניות
טוב, אני סורק את הארדדיסק של המערכת הפעלה והיא מתחילה להיסרק רק מדוקמנס אנד סטינגס זה אומר למישהו משהו
חוץ מזה איך שהפעלתי את המחשב שעליו אני סורק את הארדדיסק הוא ישר פתח מסך כחול וכתב CHEK משהו לארדדיסק שאני עכשיו מנסה להציל[כמו כשעושים בדיקת שגיאות דרך המחשב שלי -כונן C למשל -מאפיינים -כלים -בדיקת שגיאות]
חוץ מזה אחרי שהוא עשה את הCHEK הזה ניסיתי להחזיר את הארדיסק למחשב שלו ולהעלות מחדש והוא לא עלה קומפלט
הצילו.

• הוסף לסימניות
המחשב נתקע באמצע הסריקה אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
סורקים שוב.

• הוסף לסימניות
כרגע המצב שהוא לא עולה כלל יש עוד סיבה לסרוק

• הוסף לסימניות
תכין שני דיסקים שיהיו ברשותך
דיסק של מערכתהפעלה WINDOWS
דיסק אתחול Hiren's Boot

נוכל לעזור לך לסדר את הבעיה

• הוסף לסימניות
ב"ה הוירוס חוסל והעסק עובד.
תודה מיוחדת לאיצה מאיר שבשלוש בלילה הציע להושיט יד , לפופקו על הדרכתו בחפץ לב שתרמה תרומה חשובה להחיאתו מחדש של המחשב וכמובן כמובן לדוד כהן שכמו בכל שאלה בפורום משתדל לסייע

למי שח"ו יפול במקרה דומה. תאור:
א. המחשב כבה ומתחיל להדלק עד לסמל של ווינדוס וחוזר בלי סוף
ב. המחשב קורס טוטאל.
ג. הוצאת הארדדיסקים וחיבורם [ע"י קבל חשמל וסאטא - כמו כל חיבור של ארדיסק במחשב] למחשב פעיל אחר
ד. התקנת אווסט [אנטי וירוס חזק חינמי ] במחשב הבודק
ה. לחיצה ב"המחשב שלי", ועל הכונן שנוצר [לא לפתוח בשום אופן כלומר לא ללחוץ קליק שמאלי] רק קליק ימני ,הפעלה סריקת אנטיוירוס לכונן , הסרת הוירוס.
[אם יש כמה מחיצות בארדיסק נוצרים כמה כוננים לפי מספר המחיצות ואת כולם צריך לסרוק]
ו. חוזרים למחשב שלי, קליק ימני על הכונן, מאפיינים, בדיקת שגיאות, מסמנים בו את שתי המקומות מאשרים [נפתח חלון שצריך להפעיל מחדש] אישור, כיבוי והפעלה מחדש ונותנים לו זמן לעבוד עד שהוא גומר
ז. מנתקים את המחשב מהחשמל מוצאים את הארדיסקים ומחברים למקומם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;562590:
ב"ה הוירוס חוסל והעסק עובד.
תודה מיוחדת לאיצה מאיר שבשלוש בלילה הציע להושיט יד , לפופקו על הדרכתו בחפץ לב שתרמה תרומה חשובה להחיאתו מחדש של המחשב וכמובן כמובן לדוד כהן שכמו בכל שאלה בפורום משתדל לסייע
למי שח"ו יפול במקרה דומה. תאור:
א. המחשב כבה ומתחיל להדלק עד לסמל של ווינדוס וחוזר בלי סוף
ב. המחשב קורס טוטאל.
ג. הוצאת הארדדיסקים וחיבורם [ע"י קבל חשמל וסאטא - כמו כל חיבור של ארדיסק במחשב] למחשב פעיל אחר
ד. התקנת אווסט [אנטי וירוס חזק חינמי ] במחשב הבודק
ה. לחיצה ב"המחשב שלי", ועל הכונן שנוצר [לא לפתוח בשום אופן כלומר לא ללחוץ קליק שמאלי] רק קליק ימני ,הפעלה סריקת אנטיוירוס לכונן , הסרת הוירוס.
[אם יש כמה מחיצות בארדיסק נוצרים כמה כוננים לפי מספר המחיצות ואת כולם צריך לסרוק]
ו. חוזרים למחשב שלי, קליק ימני על הכונן, מאפיינים, בדיקת שגיאות, מסמנים בו את שתי המקומות מאשרים [נפתח חלון שצריך להפעיל מחדש] אישור, כיבוי והפעלה מחדש ונותנים לו זמן לעבוד עד שהוא גומר
ז. מנתקים את המחשב מהחשמל מוצאים את הארדיסקים ומחברים למקומם.
אני הייתי ממליץ להריץ על הארדיסק ComboFix.
תוכנה שכל טכנאי מחשבים שדיברתי איתו עליה גמר עליה את ההלל השלם.
ממש כלום מורידים פותחים וזה עושה את העבודה בצורה לא נורמלית!
מוחק וירוסים.
מתקן קבצים (דרך האינטרנט).
וכו'.
ממש תוכנה מומלצת!

• הוסף לסימניות
יתכן והתוכנה מוצלחת אולם האווסט פשוט השתגע והתקיף לא פחות משמונה הודעות בו זמנית לשים בארגז החול
ב. לצערי המחשב נפגע יותר אנושות ממה שהיה לפני שבוע ועכשיו הוא עולה בכלום כלומר מסך שחור [ממילא א"א להתקין וונדוס מחדש ]
איך זה קרה ולמה האנטי וירוס לא פגש והתריע על הוירוס [מחשבה לאחר מעשה] [אני חושב שזה הגיע דרך הגימייל או דיסק און קי

• הוסף לסימניות
זה מה שקורה שמסתמכים רק על אנטי וירוס

תוכל לפנות באישי רק אם הכנת את שני הדיסקים לעיל

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיקה עם קומבופיקס שהציע איצה מאיר וזה הדו"ח שהוא הביא מישהו יכול בגדול לפענח האם הוא אומר לעשות עוד משהו או לתקן ידנית משהו שהוא לא הצליח וכו'

קבצים מצורפים

• ComboFix 11.doc
    KB 75.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ברוך השם אין שום בעיה.
מה שכתבתי זה שליתר בטחון עשיתי גם את העצה של איצה מאיר וזה הדו"ח שקיבלתי. [מה שחיזק לי את הרצון להמשיך ולחטט במחשב הוא שמצאתי תיקיות משוכפלות כפול חמש וזה חיזק לי את החשש שאמנם הבעיה סודרה אולם הוירוס לא מאה אחוז נוטרל והוא יכול לחזור ולהזיק]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;571791:
מה שכתבתי זה שליתר בטחון עשיתי גם את העצה של איצה מאיר וזה הדו"ח שקיבלתי.

קריינא דאיגרתא איהו ליהוי פרוונקא
קורא האיגרת הוא יהיה השליח לקרוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה