דחוף- הצעת מחיר נמוכה מדי- מה לעשות?! שווה?!

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוזר על הציירת הקודמת, כנראה שזה מחיר למוצר מודפס בודד ללא הגרסא הדיגיטלית- ז"א בלי זכויות יוצרים.

פשוט שימוש בציור למטרה מסויימת ,כמו תמונה לתליה בסלון וזה באמת המחיר

,ולכן אגב במקרה כזה עדיף להביא ללקוחה מודפס מאשר דיגיטלי, שזה לרוב אומר שימוש חוזר.

במקרה שלך אפשר וצריך להדגיש לה לשימוש מוגבל וכו, או באמת להדפיס לה. ולמכור את זה שוב בעתיד.

אבל אם היא רוצה את כל הזכויות... זה כבר תלוי בך...זה בהחלט לא שווה אבל למה לפסול?

תתחילי במשהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;1725531:
תתחילי במשהו.
אז זהו, הסיפור הוא שאני כבר עובדת בתחום. ולוקחת מחירים גבוהים בהרבה.
אני משקיעה מאוד הציורים שלי, ומתמחרת אותם בהתאם. לא הרבה מוכנים לשלם על רמה.
מה עדיף, להישאר עם האף למעלה בלי עבודה או לרדת אל העם ולקבל הצעות מחירים שלא תואמות לרמת הגימור וההשקעה- רק כדי לקבל עבודה?
יש איזה נוסחת קסם או מתכון למיתוג השם העסקי?
כלומר, מה המרכיבים של ההילה וההכרה סביב שמו של אומן? מה הופך את ואן גוך למפורסם שיצירותיו נמכרות במיליונים כשיש ציירי רחוב אלופים בהרבה שמוכרים לך את תוצרתם ב-10 $???
מהו סוד המיתוג?
אנשים ישלמו הרבה על ציור של יוני לדוגמא, כי זה יוקרתי ובליגת סטייל כלשהי.
האם לא עדיף להתעקש על מחירים גבוהים מתוך אמון ברמת יצירותיי? (ככה נדמה לי בכל אופן...)
טוב, קצת חפרתי. אבל זה באמת מעניין!
יום נעים לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1725549:
מה עדיף, להישאר עם האף למעלה בלי עבודה או לרדת אל העם ולקבל הצעות מחירים שלא תואמות לרמת הגימור וההשקעה- רק כדי לקבל עבודה?
כלומר, מה המרכיבים של ההילה וההכרה סביב שמו של אומן? מה הופך את ואן גוך למפורסם שיצירותיו נמכרות במיליונים כשיש ציירי רחוב אלופים בהרבה שמוכרים לך את תוצרתם ב-10 $???
מהו סוד המיתוג?
האם לא עדיף להתעקש על מחירים גבוהים מתוך אמון ברמת יצירותיי? (ככה נדמה לי בכל אופן...)
יום נעים לכולם!

לדעתי פרנסה לפני הכבוד.

אבל שזה לא יגרום לך להכנס לבור, שאנשים רגילים לקבל במחיר כזה ממך וידרשו את זה.

צריך למצא את המשקל עם עבודה מהירה ותשלום מתאים

לגבי ההילה סביב אומן זה לא יותר מעניין של ביקוש, אם לא היה ביקוש ליצירותיו של ואן גוך היינו מוצאים את זה היה בעשרה שקלים. כמו כל דבר אחר.

איך יוצרים ביקוש?.?הו זה כבר תורה שלימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;1725560:
איך יוצרים ביקוש?.?הו זה כבר תורה שלימה

אפשר טיפה מן התורה הזו? איזו שהיא עצה טובה, טיפ או רעיון איך באמת ליצור את הביקוש הזה?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
קראת את ל-כוח של נעמה מהפורום?
יכול לעזור לך מאוד!!

• הוסף לסימניות
נסי גם להיכנס לשווקים בחו"ל.

• הוסף לסימניות
התכוונתי שזה תורת השוק... אין לזה כ"כ הסבר או טיפ מוגדרלא ממני לפחות, צריך למצא מה הציבור אוהב ושיהיה יחודי

• הוסף לסימניות
מהו סוד המיתוג?
יום נעים לכולם!
אל תקנאי בואן גוך :)
חי חיים עלובים ומת מות כלבים.
יצירותיו נחשבו כגדולות רק אחרי מותו, וזה בגלל החידוש שהוא הביא לעולם האמנות.

• הוסף לסימניות
אם אין לך משהו אחר לעשות לכי על זה מה אכפת לך גם בשביל 50שח היא עוד תחזור אלייך בעוד שנה בבקשות במחירי בדיחה ואז תגידי לה שה100 שח של אז זה עכשיו 1000.

• הוסף לסימניות
יום נעים לכולם!

עדיף לקוח 1 ב1000 ש"ח, מאשר 10 לקוחות ב100 ש"ח

• הוסף לסימניות
פחחחחח לא תאמינו!
דיברתי עם הלקוחה מקודם והסברתי לה את הסיבה מדוע אני מוכנה לקחת את העבודה הזאת בכל אופן...
והיא אמרה לי שציירת אחרת כבר נתנה לה הצעה של 70 ₪ לציור!!!!!! :eek::eek::eek:הציורים אומנם כבר עשויים ונמכרו בעבר, אך הלקוחה הוסיפה שהציירת ההיא מוכנה גם לעשות לה (במחיר הנ"ל להזכירכם) תיקונים ושינויים לפי טעמה המעודן של הלקוחה.
היא ניסתה לרמז שיש כאן תחרות רצינית וכל המפחיתה זוכה.
אני רק נימקתי לה בשקט שהציור שלי חדש ולפי טעמה האישי והאצילי, הרבה יותר מההתאמה של ציור מוכן, וכן, הבטחתי לה שציורי בעלי רמת גימור גבוהה.
מהמחיר לא ירדתי.
מה אתם אומרים, כדי לי לקחת את זה בפחות כסף? נדמה לי שתמיד היא תמצא מישהי שתעשה לה את זה יותר בזול---;)
אשמח לשמוע את דעתכם!
לילה טוב.

• הוסף לסימניות
די נו, מספיק. כל המפחיתה זוכה..70 ש"ח מי שישמע.

אמרת את שלך והיא לא רצתה. זה משמים. לא לרדוף. מה שצריך לבא יבא.

לענ"ד חד משמעית לרדת מזה.

• הוסף לסימניות
מה הבדיחה הזאת?
70 ש"ח זה אפילו לא מחיר של מתחילה, זה מחיר שמשלמים לילדה.
זה המחירים שהייתי לוקחת לחברות בתור בחורה.
המחירים הזולים בשוק הרבה יותר גבוהים מזה.
לא הייתי לוקחת את זה רק משום הזלזול, כמה יוצא לך לשעה עם ציור ברמה הזאת???

• הוסף לסימניות
לכל קהילת המאיירים.
רק אל תורידו את המחירים בשוק, כמו שקורה במקצועות דומים אצל חבירינו לפורום!

• הוסף לסימניות
א- לזה קוראים בעברית תיקנית: ניצול.
ב- על הפרינציפ לא הייתי מסכימה לעבוד במחיר כזה, וכבר כתבו כאן לפניי שכבר עדיף לקחת בהתנדבות...
ג- לא כדאי לך לעבוד עם לקוחה כזו. מניסיון- תברחי מהר. הדרישות רק הולכות וגדלות ומאבדות פרופורציות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1725893:

בערך 8-10 ₪, אולי אני אפרוש לעשות בייביסיטר, כבר רווחי יותר...:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1725963:
בערך 8-10 ₪, אולי אני אפרוש לעשות בייביסיטר, כבר רווחי יותר...:eek:

אם ללקוחה לא אכפת מההרגשה הטובה שלך אז בהחלט לרדת מזה ולברך בקול ברוך שפטרנו.....(בלי שם ומלכות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1725893:
מה הבדיחה הזאת?
70 ש"ח זה אפילו לא מחיר של מתחילה, זה מחיר שמשלמים לילדה.
זה המחירים שהייתי לוקחת לחברות בתור בחורה.
המחירים הזולים בשוק הרבה יותר גבוהים מזה.

מסכימה עם כל מילה. כמי שעוסקת הרבה עם ציורים לגנים וציבור הגננות (שברובו ככולו ממש לא נצלניות, לפחות אלו שאיתן יצא לי לעבוד) המחירים הללו 70 ו100 ממש מגוחכים . לא הייתי לוקחת גם לא בתור מתחילה, כמו שאיטה כתבה - רק משום זלזול . בעז"ה שיגיע לך המווווון הזמנות במחיר מלא!!! רק תפילות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1725670:
קראת את ל-כוח של נעמה מהפורום?
יכול לעזור לך מאוד!!

איך אני משיגה את זה? חיפשתי 'נעמה' ברשימת המשתמשים ויש עוד 6 כאלה. גם חיפוש המילה ל-כוח לא הולך לי משום מה...
אשמח אם תכווני אותי, זה נשמע מרתק:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה