דחוף! השיר של ניגון חב"ד

• הוסף לסימניות
למישהו יש את השיר של ניגון חב"ד?
תודות:)

• הוסף לסימניות
איזה ניגון?

• הוסף לסימניות
קוראים לזה כך: "ניגון חב"ד", זה השיר שרץ היום בכל החתונות ובכל הארועים...
זה הולך כך: אייי אייי אייי אי די ד די דם... ;) אני מקווה שתבין למה אני מתכוונת.
תודה.

• הוסף לסימניות
תודה, כבר הסתדרתי.

• הוסף לסימניות
ברוך ה', לחב"ד יש מאות, ואולי אלפי ניגונים...

ב"ה שהסתדרתם.

• הוסף לסימניות
לי יש בכל אופן את המבוקש אם תרצו פעם...

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג את השיר/הדיסק של השיר הזה באופן חוקי?
שם הזמר /הלהקה?

• הוסף לסימניות
לבערי ועבר יש ביצוע יפה של זה בדיסק "יישר כח השם" (רצועה מס' 4)

• הוסף לסימניות
הביצוע המקורי הוא של בערי וועבר

הכותרת של האשכול העלתה לי חיוך (-:
יש כמות עצומה של ניגוני חב"ד...

• הוסף לסימניות
וד.א. השם המיוחס לניגון הזה הוא: ניגון חסידי הצמח צדק (מאדמור"י חב"ד)

• הוסף לסימניות
לבקשת כל מי שרצה

העלתי לפה:

קבצים מצורפים

• 04- ניגון חבד.mp3
    4.1 MB · צפיות: 110
  • הוסף לסימניות
מזל שלא שאלת למי יש את הניגון בשם 'שיר'.....

• הוסף לסימניות
תגידו לי, באמת יש לכם זמן מיותר???????????????
או שרק אני נכנסת לפה לחצאי שניות לשאול שאלות, ולפעמים גם מנסה לעזור כדי שיעזרו לי בחזרה;)

לא ההיתי מגיבה אבל התגובות הרבות לבקשה פשוטה, גרמו לי בכ"ז להגיב. אני באמת לא מבינה, אני עורכת כבר שנים, עם השיר הזה שקוראים לו בדיסק: "ניגון חב"ד" אני משתמשת המון, ובטעות הוא נעלם לי, אז איך רציתם שאני אקרא לו, אולי רציתם שאני אשיר את השיר ואצרף קובץ?:eek:
מה זה השטויות האלה, תענו לעניין וזהו. בשביל זה נועד הפורום כאן, לא????
ואם היה לי זמן ההיתי מאריכה...
וד"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה