עזרה דחוף! השלמת שן קדמית

• הוסף לסימניות
מחפשת בשביל ביתי (מורה בסמינר) רופא מומחה להשלמת שן קדמית שנשברה בנפילה ביום שישי בצהרים. בירושלים. זה דחוף וצריך להראות מושלם. תעזרו.
ושאלה נוספת - הנפילה היתה ביציאה ממקום העבודה. יש מצב לפיצויים? ביטוח? כל מידע יעזור. תודה. תבורכו.

• הוסף לסימניות
ד"ר בנצי יעקובוביץ, אלוף בהשלמת שיניים קדמיות, מניסיון, אחרי השלמות אצל כמה רופאים אחרים.
מקבל במרפאת לובה סלום בבר אילן 02-5000316
וכן עד כמה שידוע לי יש לו מרפאה פרטית בהר נוף

• הוסף לסימניות
ד"ר רוזן במגן אברהם מומחה להשלמת שן -מנסיון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דר' מתן אביטל בכפר סבא מומחה בשיקום הפה עם המון שנות ניסיון.
באופן אישי, עשה לאחותי השלמת שיניים קדמיות בצורה הכי פשוטה ויפה (אחרי שהיתה אצל רופאי שיניים אחרים שנתנו לה הצעות לפתרונות מורכבים ויקרים מאד).
ממליצה לך ללכת למספר רופאים ולקבל מספר הצעות לפתרון וכן הצעות מחיר ורק אז להחליט על מי שנתן את ההצעה הכי מתאימה לכם.

• הוסף לסימניות
דודה שלי עברה תאונת דרכים קלה ברכב שלה בחזור מהעבודה וקיבלה כמובן פיצויים ושלושה חודשים חופש בבית...
עד כמה שאני יודעת, עד שעה אחרי העבודה זה נחשב לתאונת עבודה.
כדאי לברר!

• הוסף לסימניות
אם השן שנשברה עדיין ברשותכם כדאי מיד להשים אותה בכוס חלב עד שידביקו לכם אותה בחזרה - זה שומר על השן שלא תתרקב ולא תצהיב
אני עשיתי הדבקה אצל ד"ר פרינצלאו - מצוין ממש

• הוסף לסימניות
ז
תודה לכל העונים. עוזרים מאד מאד. נשברה חצי שן והשבר נעלם. צריך השלמה של חצי שן

• הוסף לסימניות
הי,
בדיוק גם אני מתענינת לגבי השלמת שן קדמית
אמרו לי שכדאי לבדוק לגבי רופא מומחה ולא ללכת לכל אחד
מישהו מכיר רופא שמומחה לעניין באזור בני ברק?

• הוסף לסימניות
הי,
בדיוק גם אני מתענינת לגבי השלמת שן קדמית
אמרו לי שכדאי לבדוק לגבי רופא מומחה ולא ללכת לכל אחד
מישהו מכיר רופא שמומחה לעניין באזור בני ברק?
המליצו לי על דוקטור מלכה כהן מרמת אלחנן

• הוסף לסימניות
או, תודה לך
אבל
האמת שלא ציינתי פרט חשוב
זה בשביל בעלי
נחבל מהאופניים
כך שאני צריכה יותר רופא מאשר רופאה

• הוסף לסימניות
אני השלמתי חצי שן במרפאת "היכלי השן" באשדוד
לפני כמה שנים וזה עדיין עומד לי
ממליץ !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה