עזרה דחוף! וירוס במחשב אינסוף התראות

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה דחופה.
התקנתי בטעות תכנה לא בטיחותית במחשב, לא מוצאת אותה אפילו בשביל למחוק צצות לי כמויות של הודעות של האנטי וירוס אבל הוא לא נותן לי להסיר כי "האתר חסום" הדפדפן השתנה לי בהתחלה ועכשיו הכל עובד רגיל חוץ מהודעות (לא קשורות לאנטי וירוס) שצצות לי שקודם לא היו בכלל
כיביתי את המחשב, יש משהו שאפשר לעשות? או רק טכנאי?

• הוסף לסימניות
איזה גרסת חלונות יש לך? 10? 11?

• הוסף לסימניות
תלחצי בשורת המשימות (למטה) בלחצן הימני של העכבר בצד הימני של שורת המשימות וייפתח אפשרות להכנס למנהל המשימות.

• הוסף לסימניות
וגם הודעות מוזרות בעליל
(בוודאות מהוירוס, עוקפות חסימה)
ממש תודה

• הוסף לסימניות
להגדיל ולצלם מסך ולהעלות כאן

• הוסף לסימניות
בכל מקרה המחשב אמור להיות מנותק מהרשת

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לעשות צילום מסך...
ישום האיתחול לא נותן ללחוץ עליו לידו יש טבלת נתונים של cpu זיכרון דיסק ורשת

• הוסף לסימניות
לא ביג דיל...
התקנת תוכנה ועל הדרך הוא שאל אם את רוצה להתקין עוד כמה דברים נילווים ואישרת (בדרך כלל)
למעשה הסרה פשוטה תסיר את האפליקציות
אם מסתבך אוכל לעזור בשליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
פתחתי את אפליקציות האיתחול,
רואה שם אפליקציות שונות רובן אינן זמינות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה