- הוסף לסימניות
להפוך את כולם ללא זמין ולעשות הפעלה מחדש.פתחתי את אפליקציות האיתחול,
רואה שם אפליקציות שונות רובן אינן זמינות
להפוך את כולם ללא זמין ולעשות הפעלה מחדש.פתחתי את אפליקציות האיתחול,
רואה שם אפליקציות שונות רובן אינן זמינות
ואיך עושים הפעלה מחדש?להפוך את כולם ללא זמין ולעשות הפעלה מחדש.
תודה..לא ביג דיל...
התקנת תוכנה ועל הדרך הוא שאל אם את רוצה להתקין עוד כמה דברים נילווים ואישרת (בדרך כלל)
למעשה הסרה פשוטה תסיר את האפליקציות
אם מסתבך אוכל לעזור בשליטה מרחוק
הפעלה מחדש למחשב?ואיך עושים הפעלה מחדש?
התחל> הגדרות> אפליקציות> אפליקציות ותוכנות "התוכנה הבעייתית">הסרהתודה..
נראה לי זה מה שמנסה לעשות בעזרתו האדיבה של @מאירקה' לא? או שצריך בנוסף גם מחיקה טוטאלית? (אפילו לא מוצאת את התוכנה)
ותודה על העזרה לא מובן מאליו, מאוד הלחיץ אותי, מחשב לעבודה וחומרים חשובים בנוסף ההודעות הלא ברורות...
צדיק, היא כתבה למעלה שהאנטי וירוס מזהה וירוסים, וכותב שאינו מצליח למוחקם.התחל> הגדרות> אפליקציות> אפליקציות ותוכנות "התוכנה הבעייתית">הסרה
נדלק מחדש?הפעלה מחדש למחשב?
יש עוד דבר לעשותהפעלה מחדש למחשב?
ראשית, עדיין קופצות הודעות כל הזמן?כן... ומה הלאה
אחרי שכיביתי את הווי פיי הן הפסיקו, אני אנסה להדליק אותו?ראשית, עדיין קופצות הודעות כל הזמן?
לא ולא, צריך לדעת מה מקור ההודעות. איזה אנטי וירוס יש לך?אחרי שכיביתי את הווי פיי הן הפסיקו, אני אנסה להדליק אותו?
של ווינדוס, הכי פשוט.לא ולא, צריך לדעת מה מקור ההודעות. איזה אנטי וירוס יש לך?
והוא כרגע לא מזהה איומים לטענתו.של ווינדוס, הכי פשוט.
אביא לך קישור לאנטי וירוס ESETשל ווינדוס, הכי פשוט.
תודה...אביא לך קישור לאנטי וירוס ESET
והאם התוכנות שהפכתי ללא זמינות משפיעות על משהו?תודה...
איך אתקין אותו על המחשב בלי להפעיל אינטרנט?
drive.usercontent.google.com
כנראה שלאוהאם התוכנות שהפכתי ללא זמינות משפיעות על משהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים