- הוסף לסימניות
לא זכור לי שיש אופציות, זה קובץ הרצה אוטומטי, שמתקין מיד את האנטי וירוס.לנסות את השנייה? נראתה בדיוק אותו דבר
לא זכור לי שיש אופציות, זה קובץ הרצה אוטומטי, שמתקין מיד את האנטי וירוס.לנסות את השנייה? נראתה בדיוק אותו דבר
יש שם את הסימון של האנטי וירוס, ושם יש אופציה לאנגלית ולעוד שפה...לא זכור לי שיש אופציות, זה קובץ הרצה אוטומטי, שמתקין מיד את האנטי וירוס.
תפעילי כמנהל את הקובץ שסימנתי למעלהיש שם את הסימון של האנטי וירוס, ושם יש אופציה לאנגלית ולעוד שפה...
מעל כתוב פעמיים להתקנת גירסה בעיברית לחץ כאן
עדיין אותה חלונית שחורה עם כיתוב מוזר..תפעילי כמנהל את הקובץ שסימנתי למעלה
להמתין. כשהחלונית תיעלם, האנטי וירוס הותקןעדיין אותה חלונית שחורה עם כיתוב מוזר..
עדיין?עדיין אותה חלונית שחורה עם כיתוב מוזר..
אגב, אכן ייתכן שהמחשב חלש מדי בכדי לקבל אותו, כפי שכתבתם קודם...עדיין אותה חלונית שחורה עם כיתוב מוזר..
מחכה..להמתין. כשהחלונית תיעלם, האנטי וירוס הותקן
כעת תוכנת האנטי וירוס החדשה מורידה עדכון מהרשת, כשתסיים, היא תהיה עדכנית, וגם תסרוק אוטומטית את המחשב, ואם יש וירוסים היא תסיר אותם.אוקיי. החלונית נעלמה, הופיעה לי הודעה
המערכת שלך חשופה לסיכון, ממה שהתקנו כרגע
לכאורה התוכנה הותקנה...
כן. בשורת העידכון אכן מופיע לי כך... וואו מדהים!
עדיין בסטטוס ההגנה הוא כותב לי את זה... לא אומר כלום?כן. בשורת העידכון אכן מופיע לי כך... וואו מדהים!
זהו? הכל טוב?כן. בשורת העידכון אכן מופיע לי כך... וואו מדהים!
מה שחשוב להבא, להזהר מה מתקיניםהתקנתי בטעות תכנה לא בטיחותית במחשב,
מה הוא כותב?עדיין בסטטוס ההגנה הוא כותב לי את זה... לא אומר כלום?
אולי צריך להפעיל מחדש את המכשיר?עדיין בסטטוס ההגנה הוא כותב לי את זה... לא אומר כלום?
וודאי. תודה רבה גדולה!!!!מה שחשוב להבא, להזהר מה מתקינים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים