עזרה דחוף! וירוס במחשב אינסוף התראות

• הוסף לסימניות
עדיין לא מוגן..
אבל בהגדרות כתוב שלא כל התוכנות הנדרשות להגנה מופעלות...
האם יש צורך להפעיל תוכנות מסוימות שהפכנו ללא זמינות? או שאין לכך קשר
הפוך, צריך בהגדרות להפעיל את כל האפשרויות הגנה

• הוסף לסימניות
כאן הכל צריך להיות פעיל כמו בתמונה
1707086393248.png

• הוסף לסימניות
לא, להכנס לתוך ההגדרה ולהפעיל
כשאני נכנסת להגדרה של "מחשב" לדוגמא
מופיעה לי רשימה של 7 הגדרות
(הגנה בזמן אמת על מערכת קבצים לא מתפקדת
בקרת התכנים מושבתת לצמיתות
מערכת מניעת חדירה למחשב לא מתפקדת... וכו')
וכשאני מנסה להפוך אותה אז זה שואל אותי אם להשבית את הכל לצמיתות

• הוסף לסימניות
כשאני נכנסת להגדרה של "מחשב" לדוגמא
מופיעה לי רשימה של 7 הגדרות
(הגנה בזמן אמת על מערכת קבצים לא מתפקדת
בקרת התכנים מושבתת לצמיתות
מערכת מניעת חדירה למחשב לא מתפקדת... וכו')
וכשאני מנסה להפוך אותה אז זה שואל אותי אם להשבית את הכל לצמיתות
העדכון סיים לרדת?

• הוסף לסימניות
סליחה שכחתי, יש עוד דבר שצריך לעשות
עייני כאן צריך להוריד את הקובץ cfg ע"י לחיצה על צד יממין של העכבר ולשמור בשם ולעשות לפי ההוראות

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ, כי אין לי אפליקציה שתומכת בזה...

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ, כי אין לי אפליקציה שתומכת בזה...
אם הוירוס הנוכחי בסדר כרגע, אולי אפילו אעשה תוכנה בתשלום, השאלה אם כרגע זה בסדר להשתמש במחשב, כמו קודם או שהוא חשוף יותר/ לא בטוח?
תודה רבה!!! אין מילים ממש הצלה..

נערך לאחרונה ב:
אם הוירוס הנוכחי בסדר כרגע, אולי אפילו אעשה תוכנה בתשלום, השאלה אם כרגע זה בסדר להשתמש במחשב, כמו קודם או שהוא חשוף יותר/ לא בטוח?
תודה רבה!!! אין מילים ממש הצלה..
בוקר טוב, מתנצל ש"ברחתי" באמצע. הייתה לי קריאה דחופה לענין חשוב, ואפילו לא הספקתי לסיים.
במחשבה שנייה חשבתי שבמקום כל הזמן הרב, כבר היה עדיף שהייתי מתחבר מרחוק, ופותר הכל ב2 דקות.
אם את מעוניינת תפני למייל M9743239 בג'ימייל, ובשמחה אעזור מה שצריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה