דרוש מידע דחוף - זכאות לתעודת בגרות - מי מבין בזה?

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה דחופה מאוד בקשר למקצועות החובה/בחירה שנדרשים לבגרות מלאה.

אשמח אם מישהי תעזור לי בזה:

במידה ויש מס' יחידות מספיק [26 יח'] ושני מקצועות מורחבים [5 יח'], אבל הכל זה מקצועות חובה [תנ''ך, אנגלית, מתמטיקה, עברית, הסטוריה וכו'] ללא מקצוע בחירה [גאוגרפיה, ביולוגיה וכו'], זה מעכב את הזכאות לתעודת גרות?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בגרות תיק כללי,
מקצועות חובה:
מתמטיקה, אנגלית, עברית, הסטוריה,
תנ"ך, אזרחות, ספרות.
צריך מקצוע אחד מורחב בהיקף 5 יחידות.

• הוסף לסימניות
בגרות תיק כללי,
מקצועות חובה:
מתמטיקה, אנגלית, עברית, הסטוריה,
תנ"ך, אזרחות, ספרות.
צריך מקצוע אחד מורחב בהיקף 5 יחידות.

יש לי הכל, רק חסר מקצוע בחירה כללי.
זו הבעיה.
או שאולי זאת לא בעיה.

מי ידע לענות לי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש סוגים שונים של תעודות בגרות
אני יודעת שבבגרות טכנולוגית צריך גם 5 יחידות נוספות
בד"כ הכי קל להוסיף גאוגרפיה

• הוסף לסימניות
את משלימה לבד, באקסטרני?
אני מפחדת לתת לך מידע פן יהיה לא מדויק
אבל כשאחיות שלי השלימו הן היו צריכות להוסיף מעבר למקצועות החובה גם מקצוע מורחב
בחרו גאוגרפיה

(עושה חיפוש מהיר)

• הוסף לסימניות
עבר למקצועות החובה גם מקצוע מורחב

זה נקרא מקצוע בחירה.
מקצוע מורחב אפשר לעשות גם במקצועות החובה וגם בבחירה. מקצוע בחירה יכול להיות גם במינימום של 2 יח'.

לגבי שאלתך על האקסטרני, אז לא. את שאר הבגרויות עשיתי אינטרני, בתיכון בו למדתי [בי''ע, תהיי רגועה. יש מקומות שעושים בגרות...]

את המקצועות המורחבים עשינו בתנ''ך 5 יח' , ביהדות 5 יח' ובאנגלית 4 יח', כך שבזה אני מסודרת. הבעיה היא המקצוע בחירה. אני לא יודעת אם זה חובה לעשות אותו אם יש כבר כמה מקצועות מורחבים ומספיק יח' בגרות [מינימום 20. לי יש 26]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה