מצוין. שיצרו קשר במספר הנ"ל.בנות 18-19 יעזור?
אם כן- אני יכולה לגייס חברות של הבנות שלי
אני יכולה להגיד לך שעבדו על זה מאוד מאוד מאוד קשה!!!מעניין, מדוע לקח כחודשיים להוריד את הקבצים של המצלמות ממירון?!
ואם אפשר בבני בר או מהבית - אשמח
מאמינה שיהיו עוד הרבה מתנדבים/ות
כמוני למשל..
אם כן- אני יכולה לגייס חברות של הבנות שלי
אני בשמחה יכולה.
אני בשמחה יקח חלק
מתנדבת גם, שישלחו לי חומר, אעבור עליו בשמחה, כמה זמן שייקח.
אני גם כן מתנדבת
גם אני.
מוכנה גם. מהבית.
יש לי מתנדבות שיכולות להגיע לשם.
אשמח לקחת חלק.
מוכנה גם מהבית.
מוכנה גם כן מהבית
מוכן לעזור מרחוק
מצטרפת
אשמח לעזור,
מוכנה בשמחה,
אני אשמח מאוד לעזור
אשמח להצטרף
גם אני יכולה מהבית
אולי כדאי באמת לפתוח קבוצות בעוד מקומות אם יש מספיק מתנדבות מאזור מסויים?אם אין אפשרות מהבית,
יש מצב לארגן קבוצה גם בירושלים?
נכון!!!מה קורה??? עד עכשיו אין קצה חוט???
רבותי!!!
אין כאן מישהו מישהי עם איזה רגל באיזה ערוץ תקשורת חרדי פשוט להפציץ את הנושא
לפחות כל מהדורה מרכזית
להגיש שאילתה דחופה למפכ"ל המשטרה לשר הבט"פ לחכי"ם החרדים
מי שמוכן להרים כפפה אשריו ואשרי חלקו!!!
זה מצמרר!!!
גיוועלד!!!!!
מתנצל על הקפיצה אבל זה היה בלתי נמנע... תסכימו!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים