דחוף! חברת הובלות מבני ברק לדרום!

• הוסף לסימניות
עזוב תעזוב עמו... יהודים ויהודיות יקרים, לא מבקשים ממכם לסחוב קרטונים או להעסיק את השובבים שהמשחקים שלהם כבר ארוזים... רק להקדיש דקה למתן ייעוץ קריטי.

עברתי על כ-ל כ-ל כ-ל כ-ל האשכולות בנושא ואי אפשר לומר שהעליתי משהו בחכתי :(

בגדול ראיתי המלצות על אלוף ההובלות ואחים לוי,

האם יש למישהו את המספר של אחים לוי?
הרב גוגל נותן כמה וכמה בשם הזה ובחיפה :rolleyes:...

הפחד העיקרי שלי זה ששמעתי על כאלו שפישלו והביאו משאית קטנה יותר ולא הכל נכנס והיו צריכים פעמיים או לחכות לעוד משאית... הקטסטרופה הזו ממש לא בשבילי :eek:

וכמובן שהאמינות היא לפני הכל. נא המליצו לי את מי לקחתם ונהניתם - מניסיון,
ובאישי - ממי צריך להיזהר ולא לקחת...

הספירה לאחור החלה :eek: :) :rolleyes: :mad:

אנא תעזרו! תודה!!!!

• הוסף לסימניות
אנחנו עברנו עם אלוף ההובלות לפני 16 שנים,היה שירות מצוין,אין לי מושג איך הוא היום.

• הוסף לסימניות
עוד מישהו ?!? :( :rolleyes:

• הוסף לסימניות
יש לי מספר טלפון של הובלות.
אני לא זוכרת את השם, אבל אני זוכרת שממש נהניתי מהשירות לפני 5 שנים בערך, אז רשמתי לי את הטלפון:
0522713168
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הובלות אחים לוי מבני ברק, ההורים שלי היו מאד מרוצים.
נייד : 052-2743106 טלפון : 03-6186681
אנחנו היינו מרוצים מאלוף ההובלות, אבל אין לי את המספר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו עברנו עם הובלות שי מאשדוד לבני ברק
היו מצוינים.
0505420312
עטפו הכל כמו יהלומים...
רק דבר אחד... הם עשו לנו מעיכה קטנה בדלת של המקרר (דלת נירוסטה)

• הוסף לסימניות
יש הובלות קרן דוד
פל- 057-316-0000
יש לו משאית ענק! (אצלי נשאר חצי ריק)
והעיקר הכל הגיע שלם בלי שום חריץ!!!
אני ממליצה בחום!
דווקא הוא מבית שמש, אבל אני מאמינה שהוא עובד גם בבני ברק..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אנחנו עברנו עם אלוף ההובלות פעמים
גם השרות היה מצויין וגם המחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה