דרוש מידע דחוף: חברת מוניות לנשים בלבד, עבור נסיעה בשעת ליל מאוחרת, בלי חשש ייחוד

• הוסף לסימניות
חברה שלי תקועה עכשיו באיזה עיר רחוקה, ורוצה לנסוע עם מונית לבית, והבינה שזה בעיה של ייחוד לקחת מונית רגילה.
היא מחפשת בדחיפות חברת מוניות של נהגות, שזמינות כמובן בשעה כזו לנסיעה מעיר לעיר.
לכל מי שיש אשמח שתעלה לכאן מספר כמה שיותר מהר, שאוכל לעזור לה.
בתודה מראש ולילה טוב

• הוסף לסימניות
בשעת לילה מאוחרת כן
למעשה היא התקשרה לקו ההלכה של רב נסים קרליץ ושם אמרו לה שאם יש עוד מכוניות בכביש מדי פעם אז אין בעיה, וכשהיא נכנסת לתוך העיר ששם יותר שקט ואין כמעט רכבים בשעה כזו אז אפשר להקיל כי בעלה בעיר

• הוסף לסימניות
למעשה היא התקשרה לקו ההלכה של רב נסים קרליץ ושם אמרו לה שאם יש עוד מכוניות בכביש מדי פעם אז אין בעיה, וכשהיא נכנסת לתוך העיר ששם יותר שקט ואין כמעט רכבים בשעה כזו אז אפשר להקיל כי בעלה בעיר
טוב

• הוסף לסימניות
עניין הייחוד מורכב מאד, בכביש בדר"כ אין בעיה, אבל כשמגיעים ליעד כמו שכתבו כאן כבר, תלוי לאן מגיעים, אם זה ב"ב ברחוב שוקק... או יישוב נידח וכו', ונצרכת שאלת רב ותכנון מראש, ובכל מקרה, לא רק ההלכה פה, יש גם את עניין הנעימות (יש כאלה)
086177776-חברת נהגות
0506501140-חברת נהגות
0527830522- המספר הזה של נהגת הגרה בבני ברק

• הוסף לסימניות
0527830522- המספר הזה של נהגת הגרה בבני ברק
היא עושה נסיעות גם לזוגות, כלומר מסיעה רק נשים או גם בעל ואשה?
[אני שואלת כי אני נוסעת הרבה עם בעלי במונית ורוצה להניק, וליד נהר גבר זה בעיה, וכשהנהגת אשה זה פצצה בשבילי]

• הוסף לסימניות
היא עושה נסיעות גם לזוגות, כלומר מסיעה רק נשים או גם בעל ואשה?
[אני שואלת כי אני נוסעת הרבה עם בעלי במונית ורוצה להניק, וליד נהר גבר זה בעיה, וכשהנהגת אשה זה פצצה בשבילי]
תשאלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה