חוו"ד דחוף | חוות דעת, והערכת מחיר

• הוסף לסימניות
ציירתי כמה ציורים עבור ארגון מסוים והייתי רוצה לשמוע ביקורת על הציור, מה טוב ומה עוד ניתן לשפר..
בנוסף, ממש דחוף לי לשמוע חוות דעת אודות המחיר שראוי לגבות עבור העבודה... (פעם ראשונה שאני עושה כזו כמות של ציורים ובכזאת השקעה, ולא בתור תחביב :))

(אם תוכלו לפרט אפילו יותר, מה המחירון לדמות, לציור הגדול של המפה וכו' ממש יעזור לי...)

קבצים מצורפים

• בימה.jpg
    בימה.jpg
    1.5 MB · צפיות: 62
  • בית כנסת.jpg
    בית כנסת.jpg
    2.1 MB · צפיות: 58
  • חצוצרות.jpg
    חצוצרות.jpg
    1.4 MB · צפיות: 61
  • משחק בית מקדש גדול.jpg
    9.6 MB · צפיות: 57
  • עשיר 3.jpg
    4.2 MB · צפיות: 50
  • שוטר.jpg
    10.1 MB · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
וואו זה מהמם !!!
כל ציור - ציור
אהבתי את הצבעים והברק שבהם
בהצלחה !!

• הוסף לסימניות
ציור מדהים!!
אם ניתן לשחק מעט בעובי הקו במבנים זה יוכל לשפר את האיור פלאים [בקליפ סטודיו יש אפשרות מקוצרת לזה]

• הוסף לסימניות
באופן כללי, ציורים ממש יפים. חיים, בורקים, צבועים בצבעים עליזים ו׳עושים את העבודה׳. אם יורשה לי, 2 הערות:
1. בציור של הילד, יש לו ארבע אצבעות במקום חמש. אני מעריך שזה מכוון, אבל לדעתי זה ממש בולט וזה קצת לוקח את הפוקוס מהציור עצמו.
2. הציור הגדול של בית המקדש מדהים, ברמה הגבוהה ביותר, אבל לדעתי הוא צריך להיות עם פרספקטיבה נכונה. זה קצת צורם שכל אחד מהמבנים הוא עם פרספקטיבה אחרת שלא משתלבת בנוף הכללי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה