דרוש מידע דחוף! חייבו אותי מעין כרם בהתחייבות שלא סודר

• הוסף לסימניות
מלפני שנתיים+
עברתי מאז קופת חולים ואני יודעת בבירור שדיברי עם המזכירה בזמנו ואמרה שתסדר את זה
חייבו אותי עד לעכשיו ב3000 ש"ח
מה אני עושה??????
למי אני יכולה לפנות???

• הוסף לסימניות
אם המזכירה הנפיקה את ההתחיבויות אז, מתקשרים לקופת חולים הקודמת, עם התאריכים, ושואלים אם הנפיקו לכם אז התחייבויות, ואם כן לבקש לשחזר אותם ולשלוח
אם באמת אז המזכירה לא עשתה מה שהבטיחה - לא נראה שיש מה לעשות

• הוסף לסימניות
המזכירה לא אמורה לשלוח את ההתחייבות לבית חולים
היא אמורה להנפיק ואם היא הנפיקה התחייבות אז זה אמור להיות באיזור אישי בקופה/באתר

בכל אופן יש כללים ברורים על מה מנפיקים התחייבות בלי בעיה ואין סיבה שלא יוציאו לך התחייבות גם עכשיו.
אם מדובר על מקרה גבולי אז תלוי ב'רצון' הטוב שלהם

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אם דיברת עם המזכירה להתקשר דחוף לשאול מה עם זה ואים יש מוכן לשלוח לבית החולים
אים זה לא מסודר את יכולה להגיש בקשה להתחייבות בדיעבד על אז ואולי יאשרו לך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עורך דין מהדסה התקשר אלינו שאנחנו חייבים לשלם את החוב 3000 ש"ח (קנס שהצטבר)
שאלנו אותו למה לא קיבלנו שום עדכון לגבי החוב (מדובר משנת 2022!!) איפה הוא היה עד עכשיו? הזוי לגמרי
לדעתו הוא פעל לפי חוק משרד הבריאות
לא הגיוני שקורה היום כאלה דברים
אמרתי לעורך דין שזה פשוט ניצול מצוקה והשפעה בלתי הוגנת וכן אי קבלת מידע מסמכים מחייבים
@איצ'ה קו המידע אולי תוכל להציל את המצב

• הוסף לסימניות
שאלנו אותו למה לא קיבלנו שום עדכון לגבי החוב (מדובר משנת 2022!!) איפה הוא היה עד עכשיו? הזוי לגמרי
אמרתי לעורך דין שזה פשוט ניצול מצוקה והשפעה בלתי הוגנת וכן אי קבלת מידע מסמכים מחייבים
לא מכיר את התיק הספציפי, אך ככל שנדרש - תפנה לעו"ד ר' נתן רוזנבלט, הוא כותב כאן בפרוג וסייע לאחרים בתביעות דומות.
הוא לא יבקש כסף, אבל לטובת הצלחת העניין אני ממליץ שתשלם לו כמה שצריך כדי שיעמיד אותם במקום.

• הוסף לסימניות
לנו קרה גם מקרה כזה בדיוק עם הדסה שיניים
אחרי דין ודברים עם משרד העו"ד בטלפון השהו את החוב וקבעו לנו תור לבית משפט (שנה המתנה או משהו כזה)
מקווה שיסתדר
בינתיים תפעלי מול קופת החולים להשגת אסמכתא ששולם (אם שולם).

• הוסף לסימניות
בינתיים תפעלי מול קופת החולים להשגת אסמכתא ששולם (אם שולם).
לא קיבלנו מידע כלל שיש לנו חוב שלא סודר
עברתי מאז קופת חולים ואני יודעת בבירור שדיברי עם המזכירה בזמנו ואמרה שתסדר את זה
מדובר בעוד התחייבות שסודר בזמנו

• הוסף לסימניות
לא קיבלנו מידע כלל שיש לנו חוב שלא סודר

מדובר בעוד התחייבות שסודר בזמנו
גם לנו לא אמרו כלום וגם לנו היה ידוע שסודר מול קופ"ח
אצלנו זה חסם מהמשך קבלת שירות בבית חולים ולכן היה דחוף לנו לסדר את זה
בכל אופן - אנחנו מחכים כרגע לבית משפט ומקווים לטוב

• הוסף לסימניות
גם לנו זה קרה, פנינו לקופ"ח וסידרו את זה.

• הוסף לסימניות
אני פניתי לתלונות הציבור של בית החולים במייל והם סגרו את זה והודו בטעותם.
אבל זה אחרי שדברתי עם עורך הדין הנכבד,
והבנתי את המצב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה