כללי דחוף - חישוב עובי שדרה

• פותח הנושא yhk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי שיוכל לעזור שיבוא על שכרו
אני צריך לעצב כריכה קשה של ספר צבעוני סטנדרטי

ובכן מידות הספר מקדימה הם כפי שידוע לי 24.5*16.5 ס"מ

אך איך מחשבים את השדרה אם בספר יש 150 עמוד 90 עמוד שיתכן שיהיה נייר כרומו

ואם כבר אז כבר מה החשבון ל80 גרם

בתודה
יהודה

• הוסף לסימניות
אתה לא צריך לחשב את זה לבד -הדפוס צריך לענות לך על כזה דבר

• הוסף לסימניות
אבל בכל אופן יש חישוב מסוים. אסור לי לדעת

בתודה

• הוסף לסימניות
אתה לא יכול לדעת.

כי זה תלוי בהמון פרמטרים,
כמו סוג הדף ועוד.
תשובה על כך רק הדפוס יכול לענות לך...

• הוסף לסימניות
רק בדפוס

• הוסף לסימניות
העליתי פה פעם טבלת חישוב. תחפשנה

• הוסף לסימניות
נקי כפיים
לא נמצאה כזאת

• הוסף לסימניות
נקי כפיים, אולי תעלה את זה שוב, גם אני צריך.

• הוסף לסימניות
אחפש בע"ה.
בכל מקרה בדיוק לשאלות כאלו הולך להיות פה הפתעה נעימה בקרוב.

• הוסף לסימניות
הולך להגיע לכאן איזה בעל בית דפוס?

(הצעתי את זה באחד האשכולים, אם מישהו זוכר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה