שאלה דחוף !!!! חישוב שטחים

• הוסף לסימניות
אני חייבת דחוף
ממי שיכולה לעזור לי
לתת לי חישוב שטחים של כל השטח המצורף
כמה מ"ר יש בכל הדירה הזו?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• שטח דירה.jpg
    שטח דירה.jpg
    KB 524.1 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
אין מצב...
המידות שרשומות שם זה מטרים..
חישוב ראשוני מלמעלה זה בערך 200 מ"ר ולמעלה
נו...
בואי נראה מי מצליחה להפתיע עם התוצאה הנכונה..
נעשה את זה אתגר...

• הוסף לסימניות
ואגב אני חיבת מידות מדויקות....
אם זה לא טרחה אשמח לקבל את זה בקובץ של תוכנת חישוב שטחים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לקובץ הזה קוראים ראש
נראה לי יש לך אותו.
אני לא אדריכלית
ואני לא מכירה שום תוכנה
לא יודעת איך מחשבים
חשבתי שמסמנים קירות באוטוקאד לפי המידות שרשמתי והוא נותן שטח במטרים של כל השטח

• הוסף לסימניות
יוצא 246 מ"ר
השטח זה איפה שכתוב AREA
1671704966518.png

• הוסף לסימניות
לא צריך להיות אדריכלית ולא מתמטיקאית
הנדסה
חלקי את השטח כך:
1671714611999.png

חשבי מלבן של 2.5X3.45 = 8.62
טרפז של (בסיס +בסיס X גובה חלרקי 2)
(14.9) +(6.3-2.5)
X
(15.9-10.2+3.45)
/
2
=
85.5
מלבן נוסף של 14.9X10.2=151.98

151.98+85.5+8.62=246.1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה