מעבד מזון דחוף- חלק חילוף למעבד מזון בראון

זה המחיר היום אם יש בכלל בשוק
אם עובד לך טוב המכונה אין סיבה להחליף

תנסו את חנות יריד ביתר בביתר אני קניתי שם בעבר קערה לדעתי עלה פחות ממאתיים, צריך לראות אם הם עדיין מוכרים חלקי חילוף
טלפון שלהם :
02-580-7870

אני צריכה קערה אפילו שבורה לגמרי
הלך לי רק החלק התחתון הלבן שמסובב את הקערה -כך שגם קערה שנשברה תעזור לי
אשמח לקבל לפני שאתם זורקים:)

גם אני אשמח מאוד לקערה של בראון
לי נשבר החלק העליון הלבן בראש העמוד באמצע הקערה
כל מי שיש לו את החלק הזה, ואפי' שכל הקערה שבורה זה מאוד יעזור לי
תודה

את המחזיק דיסקיות הלבן אפשר להשיג באלי אקספרס.
הגיע לי מקורי!

מחפשת שוב מחזיק דיסקה.
מה קרה שהם נשברים כ"כ בקלות??

בירושלים יש בחנות מוצרי חשמל בתחילת רח' עזרא (קרוב ליחזקאל) שכחתי את שם החנות, אולי 'חשמל לבית'

לי גם נשבר הקערה
מתי שאני רוצה לטחון ירקות זה נתקע ולא עובד אבל המנוע משמיע קול כאילו הוא ממשיך לעבוד
ביקשתי קערה מגיסי וזה עובד על המכשיר שלי
1. זאת המחלה שיש לקערה שלהם?
2. והאם צריך להחליף את כל הקערה או רק את המוט באמצע?
3. האם יש למישהו קישור לקערה מעלי אקספרס

לנו נשבר הדיסקית של הדגם הישן שבו כל הדיסקית מתלבשת על המוט, ולא הדיסקיות שמתחלפות בצורת S
יש להשיג כזה?

זה הדגם
1728457880887.png

מוכרת חלקים של בראון
קערה / מכסה ב 130.
מנוע 100
כל השאר ב 70.
אני ברמות ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה