התייעצות דחוף!!! טיפול מורכב להצלת שן אצל ד״ר בנק מורי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אשמח אם מישהו יודע להגיד לי אם דוקטור בנק מורי מקצועי בטיפול מורכב להצלת שן שצריך שם גם מומחיות בשורש וגם בחניכיים
זה שן עם ספיגה צאוורית חיצונית

• הוסף לסימניות
המומחיות של ד"ר בנק היא בדיוק ב"הצלת שיניים" בטיפולי שורש (אגב הייתי שם בחודש האחרון, והציוד שלו מתעדכן כל הזמן - מהחדישים ביותר).
המחיר גבוה מאוד, אבל כנראה שיש לזה הצדקה (אמר לי מישהו שם- בסוף הוא יוצא לי יותר זול מאשר ללכת חמש פעמים לרופא אחר).

• הוסף לסימניות
המומחיות של ד"ר בנק היא בדיוק ב"הצלת שיניים" בטיפולי שורש (אגב הייתי שם בחודש האחרון, והציוד שלו מתעדכן כל הזמן - מהחדישים ביותר).
המחיר גבוה מאוד, אבל כנראה שיש לזה הצדקה (אמר לי מישהו שם- בסוף הוא יוצא לי יותר זול מאשר ללכת חמש פעמים לרופא אחר

המחיר גבוה מאוד, אבל כנראה שיש לזה הצדקה (אמר לי מישהו שם- בסוף הוא יוצא לי יותר זול מאשר ללכת חמש פעמים לרופא אחר).
אני יודע שאין לו תעודת מומחה כי זה לא מופיע במשרד הבריאות השאלה האים הוא ברמה גבוהה כמו מומחים?

• הוסף לסימניות
אני יודע שאין לו תעודת מומחה כי זה לא מופיע במשרד הבריאות השאלה האם הוא ברמה גבוהה כמו מומחים?
סתם מעניין איך בודקים את זה?
ולהתרשמותי הוא מאוד מקצועי, ברמה גבוהה. הוא למד בחו"ל וכעוזר רופא היה אפילו בבית הלבן...
הוא אחד היקרים ששמעתי עליו [בפער גדול] ועדיין עמוס אצלו מבוקר עד ערב.

• הוסף לסימניות
אתה מכיר מקרים מסובכים מאד שהיו אצלו ?

• הוסף לסימניות
לא מכיר
אז ככה ביתר פרוט:
אבל קודם גילוי נאות- היכרות אישית איתו יש לי שנים
מהמידע על עצמו שהוא מספק יש לו תעודות מהמוסדות הנחשבים בעולם לרפואת שיניים (יש לו תעודות מרשימות)
מה שאני יכול לומר לך- עשיתי אצלו עזרה ראשונה [2000 ש"ח] והוא אמר לי שבטיפול אחד נגמור את הטיפול שורש [3000 ש"ח]
הלכתי לרופא אחר להמשך [בגלל המחיר, אפילו שהוא עשה לי הנחה] ועכשיו אני אחרי 3 ביקורים ונשאר לי עוד 2.
עוד ענין שכשהגעתי לרופא השני והוא פתח לי את השן, היה נראה לי שנחסכו לו כמה דברים שהוא תכנן לעשות בגלל טיב העזרה ראשונה שד"ר בנק עשה לי.

אלו עדויותי הקצרות מקוה שאביא רק תועלת.
חשוב לי להוסיף שד"ר בנק הוא יהודי ירא שמים ואפשר לסמוך עליו, מהיכרות אישית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה