כללי דחוף! | יחסי גודל במסמך

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהנושא נלעס כאן הרבה פעמים, אבל מנוע החיפוש לא מאפשר לי לגשת לאשכולות ישנים בנושא, לכן קבלו התנצלותי על האשכול הכפול.

ולעניינינו -
אני צריכה לעצב שלט בגודל 8.00*1.60 מטר.
ניסיתי לפתוח מסמך בגודל רבע מזה וזה עדיין ענק וכבד. האם יחס של 1:10 (80*16 ס"מ) יהיה מספיק איכותי? ואם כן, באיזו רזולוציה כדאי?

• הוסף לסימניות
מקובל 1:10 ברזולוציה 600
אבל עדיף לדבר עם הדפוס, לפעמים רוצים משהו קצת שונה

• הוסף לסימניות
אויש... הדפוס סגור כעת, והעבודה היתה צריכה להיות כבר מוכנה... :(

• הוסף לסימניות
גם לי יש נסיון עם 1:10 ברזולוציה 600,
ואם יותר נוח לך לחישובים: בגודל האמיתי, רזולוציה 60.

• הוסף לסימניות
1:4 רזלוציה 300 מצוין, ולא כבד!
או 1:10 ו 300 ... תלוי איזה קובץ זה וקטורי או פוטושופ.

• הוסף לסימניות
תלוי איזו תוכנה משמשת ליצירת הקובץ. במידה והגרפיקה כולה וקטורית אפשר לעשות 1:1 ולייצא לPDF וזה ישקול ממש מעט.
במידה ומייצרים את הקובץ בתוכנה פיקסלית, דוגמת פוטושופ, אצלנו (במשכפל שלטים) נהוג ליצור קובץ של 1:10 ברזולוציה של 720DPI, לייצא לPDF ולסמן בתיבת הדו שיח של שמירת PDF בפוטושופ, שמור על נתונים וקטוריים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה