כללי דחוף ייצוא ל-PDF

• הוסף לסימניות
מה אומר לי ההודעה הזאת כשאני מייצא ל-PDF
תעזרו זה דחוף
תודה רבה

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 13.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תסגור את הקובץ, כמובן אחרי שמירה. תפתח שוב את התוכנה ותנסה לייצא שוב, אם זה לא הולך זו כבר בעיה עמוקה יותר, (כנראה חסר בזכרון)

• הוסף לסימניות
ומה זה אומר ?

קבצים מצורפים

• לכיד.JPG
    KB 15.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ממש מוזר, זו פעם ראשונה? לפתוח תתוכנה שוב לא עוזר?

• הוסף לסימניות
ניסיתי את כל האופציות האפשריות
הפעלתי את התוכנה מחדש, הפעלתי את המחשב מחדש

והבעיה רק בקובץ הזה :eek::confused:

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם
הפתרון היחיד שהצלחתי למצוא
זה לפתוח דף חדש לגמריי !
להעתיק את הכל לדף החדש..
ולסגור בשם אחר

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם
הפתרון היחיד שהצלחתי למצוא
זה לפתוח דף חדש לגמריי !
להעתיק את הכל לדף החדש..
ולסגור בשם אחר

• הוסף לסימניות
תנסה תעצה של שרילה, אם לא הולך, תן לי לסגור לך תקובץ. זה מה שנותר לי להציע כרגע.

• הוסף לסימניות
איך אני מעתיק מסמך אינדיזיין למסמך אחר ?

• הוסף לסימניות
גורר את העמודים מחלונית העמודים לחלונית העמודים של המסמך החדש.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי , אפשר קצת יותר הסבר ?

• הוסף לסימניות
צריך להכין מסמך חדש באותן מידות ולהשאירו פתוח בסמוך למסמך המקורי.
במסמך המקורי לסמן את כל העמודים בחלונית pages, לתפוס אותם עם העכבר ולגרור אותם למסמך החדש לתוך חלונית ה-pages.
אין הרבה מה להסביר. צריך לנסות.
אם זה רק טקסט - פשוט עושים העתק-הדבק.

• הוסף לסימניות
אבל חלונית העמודים לא נמצאת בכל עמוד בנפרד, אלא ברגע שאני נמצא במסמך 1 אני רואה מה שנמצא באותו מסמך וברגע שאני נמצא במסמך 2 אני רואה מה שב-2
???

• הוסף לסימניות
אצלי ב-CS4 אם אני גוררת את העמודים ע"י העכבר כשהמקש לחוץ כל הזמן, כשאני מגיעה לגבולות מסמך השני, העכבר עדיין טעון ואפשר לזרוק את העמודים הטעונים לחלונית ה-pages במסמך השני.
צריך לפתוח את שני המסמכים אחד ליד השני על המסך ולגרור.

• הוסף לסימניות
נסיתי ולא הצלחתי, מה עושים ?

• הוסף לסימניות
אתה צריך למזער את 2 המסמכים- שלא יהיו על כל המסך אלא אחד ליד השני
תבחר את כל העמודים מחלון הpages ותזרוק אותם לתוה מסמך החדש- לאו דוקא לחלון הpages של המסמך החדש

• הוסף לסימניות
עם זה הסתדרתי,
אבל עדיין הבעיה במקומה,
:eek::eek:

• הוסף לסימניות
חשבתי שיש שיטה יותר טובה ממה שאמרתי..
ואחד המומחים יגיד..
אז מה.. אין?

• הוסף לסימניות
חשבתי שיש שיטה יותר טובה ממה שאמרתי..
ואחד המומחים יגיד..
אז מה.. אין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה