כללי דחוף!!!יש לי אפשרות לדעת מתי בוצעה שמירה????

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי אפשרות לדעת מתי בוצעה שמירה אחרונה באילוסטרייטור בקובץ שעדיין פתוח לי ??

אני צריכה שעה מדוייקת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;853356:
יש לי אפשרות לדעת מתי בוצעה שמירה אחרונה באילוסטרייטור בקובץ שעדיין פתוח לי ??

אני צריכה שעה מדוייקת!
..

• הוסף לסימניות
תנסי דרך מחשב, הגדירי באפשרויות הצגת הקבצים פרטים נרשם באיזה שעה נערך הקובץ

• הוסף לסימניות
במאפייני כל קובץ רשום מתי הוא נוצר ומתי שונה לאחרונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;853377:
תנסי דרך מחשב, הגדירי באפשרויות הצגת הקבצים פרטים נרשם באיזה שעה נערך הקובץ

לא מוצאת את האפשרות הזו.
וינדוס 7

• הוסף לסימניות
גם לי וינדוס 7, שימי לב שכשאת פותחת בסייר יש לך אפשרות להגדיר באפשרויות תצוגה: סמלים גדולים מאד/גדולים/בינוני/רשימה/פרטים וכו' כשאת עושה פרטים תראי שנרשם מתי הקובץ שונה מצ"ב תמונה. זה אמנם מהתפריט ראשי אך בכל תיקיה את יכולה להגדיר אפשרויות תצוגה

קבצים מצורפים

• א.jpg
    KB 347.1 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה