בקשה דחוף!! יש לי חבילה במודיעין, ואין לי דרך להביא אותה, חייבת עזרה!!!

• הוסף לסימניות
אני גרה במודיעין עילית, ויש לי חבילה אצל צ'יטה במודיעין, אין לי אפשרות לקחת אותה.
מחפשת בדחיפות מתנדב/ת שיכול/ה להוציא לי את זה משם
אשמח לתגובות...
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אני גרה במודיעין עילית, ויש לי חבילה אצל צ'יטה במודיעין, אין לי אפשרות לקחת אותה.
מחפשת בדחיפות מתנדב/ת שיכול/ה להוציא לי את זה משם
אשמח לתגובות...
תודה רבה מראש
היי
אני בעז"ה ביום ראשון הקרוב הולכת לקחת משם חבילה לי ולעוד כמה. אם יעזור לך צרי איתי קשר

• הוסף לסימניות
היי
אני בעז"ה ביום ראשון הקרוב הולכת לקחת משם חבילה לי ולעוד כמה. אם יעזור לך צרי איתי קשר
מחכה עד ראשון? מעניין. הם שולחים הודעות מלחיצות לבוא לאסוף תוך יומיים בגלל עומס חריג בנקודה, ואם לא - יחזירו למחסנים... רק אני קיבלתי הודעה כזו?

• הוסף לסימניות
אם תוכלי לקחת גם לי אודה לך מאד.איך אני יוצרת קשר

• הוסף לסימניות
מחכה עד ראשון? מעניין. הם שולחים הודעות מלחיצות לבוא לאסוף תוך יומיים בגלל עומס חריג בנקודה, ואם לא - יחזירו למחסנים... רק אני קיבלתי הודעה כזו?
החבילה שלי נשלחה ממישהו בארץ.
וקיבלתי בהודעה שאני יכולה לאסוף עד 5.12.25

• הוסף לסימניות
היי
וואו, תודה רבה אשמח מאד!!!!
תזכי למצוות
כבר שבועיים בערך שאני מקבלת הודעה כזו, סורי אין לי אפשרות להגיע, כתבתי את כתובתי מאד ברור כשהזמנתי את ההזמנה..... שיתמודדו עם החבילה שלי עוד כמה ימים...

• הוסף לסימניות
תנסי ליצור קשר עם שירות הלקוחות של צ'יטה; יעבירו אותו למודיעין עילית

• הוסף לסימניות
תנסי ליצור קשר עם שירות הלקוחות של צ'יטה; יעבירו אותו למודיעין עילית
הם ממש לא מוכנים להעביר...

יש כמה שמביאים בתשלום (אני כבר לא מביאה)
אם מישהו מעוניין

• הוסף לסימניות
אני לא הצלחתי בכלל ליצור איתם קשר, רק באתר שלהם יש אפשרות לשנות את המקום של המשלוח, לחצתי על זה והוא כותב לי שאין לי אפשרות לשנות....
ועוד היום קיבלתי מייל מאלי אקספרס שהם רוצים לתת לי קוד קופון בגלל עיכוב במסירה{ בגלל שלא באתי לקחת} זה אומר שהם החזירו לי את החבילה לחו"ל?
אליינה, אני רוצה ליצור איתך קשר המייל שלי: a8469183 שטרודל ג'ימייל
אין מילים, תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני כתבתי פעם לשיין שהחבילה הגיעה לעיר אחרת והם סידרו לי משלוח עד הבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה