בקשה דחוף!! יש לי חבילה במודיעין, ואין לי דרך להביא אותה, חייבת עזרה!!!

• הוסף לסימניות
אני היום בערב מביאה חבילות מציטה במודיעין.
מי שמעונינת אני אוספת בתשלום של 10 ש"ח(-יש לי כבר 5 חבילות לאסוף כך שלא נשאר מקום לעוד הרבה)

• הוסף לסימניות
אם משהי רוצה שאקח את שלה יכולה לבקש שאפנה אליה עם פרטים

• הוסף לסימניות
@יפיו יש לציין שזה דבר חדש אצל צ׳יטה אני גר באלעד ושנים קיבלתי תמיד באלעד,
בחודשיים האחרונים מגיע לשוהם ואפילו אין לי איך לדעת את זה מראש אם הייתי יודע לא הייתי מזמין.
יש לציין שבדואר ישראל זה לא קורה.

• הוסף לסימניות
יש לציין שזה דבר חדש אצל צ׳יטה אני גר באלעד ושנים קיבלתי תמיד באלעד,
בחודשיים האחרונים מגיע לשוהם ואפילו אין לי איך לדעת את זה מראש אם הייתי יודע לא הייתי מזמין.
נכון, עכשיו ראיתי שקיבלתי למודיעין גם חבילה משיין

• הוסף לסימניות
לפנות למי שאצלו הזמנתם, לדווח אי קבלה, לא לחברת שילוח.
לציין שאתם גרים בעיר אחת והמשלוח הגיע בטעות לעיר אחרת, ואין לכם רכב לנסוע אליה.
פשוט מאוד, להיות "תמימים"
כתבתי "מודיעין עילית" וחברת השילוח התבלבלה ושלחה לעיר אחרת ששמה "מודיעין מכים רעות" המרוחקת 40 דקות באוטובוס, נא לשלוח מחדש לכתובת הנכונה.

הרי אם ישלחו לכם לתל אביב גם תגידו שיש טעות, נכון? מה ההבדל אם הטעות היא של שעה נסיעה או חצי?

• הוסף לסימניות
@יפיו יש לציין שזה דבר חדש אצל צ׳יטה אני גר באלעד ושנים קיבלתי תמיד באלעד,
לדווח אי קבלת משלוח. זה הגיע לכתובת הלא נכונה

• הוסף לסימניות
כל מי שביקש ממני אתמול לאסוף לו חבילה-
מי שיצרתי איתו קשר-קיבל,
מי שלא החבילה לא היתה שם/נאספה כבר/הגיעה לנקודת חלוקה שונה
(התבלבלו לי כל המיילים של כולם לכן לא שולחת באישי לכל אחד)

• הוסף לסימניות
בעלות של 10 שקל ?

עוד חבילה הגיעה אלי הביתה במה זה תלוי ?
אולי בעלות

זו שעלתה בסביבות 600 הגיעה הביתה זו שבסביבות 200 300 צריך לאסוף אותה

אם זה משמעותי תדעו שאולי לפי זה הם עודים כרגע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה