את עדיין שם?אני לקחתי את שלי אני ליד אם משהי רוצה יכולה להשאיר פה פרטים
לי אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות
אפשר לכתוב לי מייל ולמחק
לאאת עדיין שם?
0527127080אני הולכת כנראה היום יכולה להשאיר פרטים
הבנתי שהיא היתה שם כבר...0527127080
אני לא יודע איזה משתמש זה כאן...גם לי יש חבילה קטנה שהגיע למודיעין...
אשמח שיצרו איתי קשר במייל
abcg1979abcg @ gmail.com
בעיני כל הסיפור הזה בכלל לא קליל ובכלל לא "בקטנה", גם לא עם רכב.הייתי שם לפני שבוע ושאלתי מדוע הם מטריחים את תושבי מו"ע להגיע עד לשם
ומדוע המשאית שעומדת בתוך מודיעין לא יכולה לטייל גם במודיעין עילית
היה שם את נהג המשאית והוא טען שהעיריה גירשה אותו עם המשאית ואיימה עליו בדוחות
כעת הוא משועמם אז הוא עוזר בחנות ברח' דם המכבים
אגב , למי שנוסע עם רכב
יש חניון בבנין ושעה חניה חינם אז ממש נח לחנות ולעלות לקומה 0 שם בין החנויות יש את המחסן של ציטה
נכנסים לפי מס' המדף לוקחים לבד ומעבירים אצל העובד בכניסה.
העסק זורם וטס ממש נח
זה נמצא ליד המשטרה בדרך לקניון. באזור שפתחו שם חנויות ומשרדים חדשים בבנין של יעקובי
צודק מאדבעיני כל הסיפור הזה בכלל לא קליל ובכלל לא "בקטנה", גם לא עם רכב.
למרות שלקחת את החבילה בפועל לוקח שתי דקות, להגיע לשם אחרי העבודה בשעות הצהריים למשל, כל העסק של ההלוך חזור לוקח שעה וחצי בממוצע [פקקים בשילת...] בנוסף, החניון ממש לא נוח - רק להיכנס, להוציא כרטיס, לחנות, ללכת למעלית, וכו וכו.... לוקח זמן, מתיש, ומעצבן.... רוב החבילות לא שוות את זה.
עדיף כבר לעמוד בתורי הענק של דואר ישראל בכניסה לעיר, ולא לעבור את הסיוט של צ'יטה שופס.
נטען לי שהם פתחו 4 נקודות חדשות בק"ס, כך שכנראה וכל זה מיותר...צודק מאד
אחרי כל זה
כיום אחרי פתיחת 2 הנתיבים בכביש 446 לכל צד אין פקקים. ומי שנוסע ברכב שיידע שלפעמים זה בקלי קלות ולא יחכה לחפש חניה
וואונטען לי שהם פתחו 4 נקודות חדשות בק"ס, כך שכנראה וכל זה מיותר...
אני יודע על שד"ח 12-אח לחבילהוואו
איפה?
איפה? מה יש שם?אני יודע על שד"ח 12-אח לחבילה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים