עזרה דחוף!!! יש לך גישה לגוגל מפות street view?

• הוסף לסימניות
שלום אני עובדת על פרוייקט מסויים ואני צריכה תמונות של כמה כתובות מגורים מגוגל מפות תצוגת רחוב אם מישהו יכול לשמור ולהוריד לי (כי לי חסום) זה ממש ממש יעזור (אפילו אם כל אחד לוקח רק כתובת אחת...)
1. בניין מגורים (לא משנה איזה מספר) ברחוב אבני נזר, מודיעין עילית
2. בניין מגורים (לא משנה איזה מספר) ברחוב אהבת אמת, תל ציון
3. בניין מגורים (לא משנה איזה מספר) ברחוב אהבת ישראל, תל ציון
4. רחוב הרב אריאלי 16, ביתר עילית
5. רחוב המגיד ממעזריטש 23, ביתר עילית
6. רחוב קדושת לוי 13, ביתר עילית
7. הכתובת הזאת

• הוסף לסימניות
1. בניין מגורים (לא משנה איזה מספר) ברחוב אבני נזר, מודיעין עילית
1592394707135.png

• הוסף לסימניות
אולי הגיע הזמן שנטפרי יפתחו את התמונות אני מודעת לכך שמדובר במיליוני תמונות אבל אפשר להתחיל וגם אם זה על חשבון הנקודות אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
אם מישהו יכול לעזור אני צריכה עוד כתובת אחת
1. זה
תודה רבה!
אם התכוונת לרחוב אהבת אמת בתל ציון, STREET VIEW לא העלו את הרחוב הזה.
יש שם רק תמונה בודדת באיכות גרועה שמישהו צילם
כשעושים חיפוש לרחוב הזה הוא מוביל לרחוב אהבת ישראל.
1592470842771.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן זה הבית הלבן שבתוך העצים אולי אפשר "ללכת" קצת עם החיצים לכיוון שמאל כדי לקבל נקודת מבט יותר טובה

• הוסף לסימניות
יש גם תמונות בתוך הבית, אם מעניין אותך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה