עזרה דחוף! יש למישהו פרקוסט?

• הוסף לסימניות
אני צריך בשביל אבא שלי שסובל מכאבים איומים [הרופא אמר שאחרים במצבו היו מבקשים לקטוע את הרגליים בגלל הכאבים.] פרקוסט perkoset (אני לא יודע אם כתבתי את זה נכון...) באיזור ירושלים. יש מחסור חמור בבתי המרקחת.

• הוסף לסימניות
אני יכולה לקשר אתכם למישהו שיש לו חבילה חדשה של פרקוסט 5 + חבילה כמעט חדשה
רק שהוא מבני ברק
וגם אמר שיתן את התרופה רק בעד מרשם רופא
מתאים לכם?

• הוסף לסימניות
גמני הצטרכתי את זה בחודש האחרון והפכנו את העולם כי יש מחסור חמור של זה בארץ.
הייתי ממליצה לנסות בבתי מרקחת קטנים ופחות נחשבים אולי כי לדעתי שם יש יותר סיכוי שנשאר...

• הוסף לסימניות
בעצם, אולי זה יוכל לעזור-
כשהייתי בשיבא קיבלתי פרקוסט.
כמעט בטוחה שהיה גם בפארם שם.(כי שלחו אותנו לקנות ואני כבר לא זוכרת מה היה...)
אגב, מומלץ לקחת את זה ובמקביל שמן פרפין.

ועוד דבר, יש כמה תחליפים, אולי כדאי לברר על זה(במיוחד שאצלי הפרקוסט לא דיגדג... אולי טַרְגִ'ין יכול לעזור? מדברת באויר, בלי לדעת מה המקרה.)

מה שלא יהיה, שתשיגו בקלות ורק בבריאות!

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שניסה לעזור,
כרגע השגנו חבילה.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה