כללי דחוף! כותרת ע"פ 2 טורים באינדי'

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש אפשרות בCS5 למרכז כותרת ע"פ 2 טורים
איך עושים את זה?
ניסיתי בסגנון פסקה - טווח טורים
ולא יצא...

• הוסף לסימניות
בסרגל הפיסקה בסופו יש לחצנים המיועדים לזה.
זה לחצן שמצוייר עליו חץ אפקי דו כיווני, מתחתיו פס שחור (כותרת) ומתחתיה 2 טורים

• הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות היה אשכול כזה עם תמונת מסך (נראה לי שהניק "ורד" העלתה...
תעשי חיפוש

• הוסף לסימניות
הנה...

קבצים מצורפים

• 1.gif
    KB 8.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
שוב

קבצים מצורפים

• 1.pdf
    KB 37.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אני לא מוצאת!!!??
נורית, לא רואים את התמונה שצרפת.

• הוסף לסימניות
מנסה שוב להעלות

קבצים מצורפים

• Picture 1.psd
    KB 37 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עלה?

קבצים מצורפים

• 2.pdf
    KB 9.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עלה דף ריק

• הוסף לסימניות
תשלחי לי את המייל שלך ואני ישלח לך

• הוסף לסימניות
יותר טוב, תשלחי לי את הנייד שלך ואני יסביר לך

• הוסף לסימניות
הסבר:
בחלון "וינדאו"-תבחרי את "קונטרול"
כעת תסמלי בכלים את ה"טי"
בחלון של "קונטרול" בצד שמאל יש לך 2 איקונים, אחד של "צארטר" השני של "פרגרף"
תבחרי ב"פרגרף"
כעת שימי לב: בין האיקונים בחלון "קונטרול" יש כמו פסי הפרדה אפורים,
תספרי מצד שמאל 5 קטעים מופרדים ע"י הפסים האפורים, תעמדי מעל הקטע השישי, יש לך שם איקונים (משמאל לימין) בצורה של: ישור שורות, אח"כ סידור טורים, ואחריו יש לך את האיקון שמסדר את השורות זה למעלה ונראה כמו 2 טורים מעליהם שורה אפורה ומעל פס עם 2 חיצים לימין ושמאל, ולידו מין שורה עם חץ קטן בצד שאת יכולה לבחור שם כל מיני אפשרויות, כרגע כתוב שם: none,

• הוסף לסימניות
המשך:
את צריכה לסמן את השורות שאת רוצה שיהיו מעל הטורים ולבחור split 2 אם זה 2 טורים, split3 אם זה 3 טורים וכן הלאה,
אני מקווה שהצחלת למצוא !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה