דחוף!!!כיצד מתקינים הוליווד בפרימייר?

• הוסף לסימניות
למי יש את התקנת הוליווד שיכול לשלוח לי,ולהסביר כיצד להתקין בפרימייר.
מדי הרבה בקשות,הא,זה פשוט ד-ח-ו-ף!

• הוסף לסימניות
מדריך איך לחבר את הוליוד לפרמייר:
קודם כל להתקין את הוליווד. אח"כ יש לפעול לפי הכללים האלו:
יש להעתיק את הקובץ HfxEdt5.vfx מתקיית:
C:\Program Files\Pinnacle\Hollywood FX 5\Host Plugins\Edition
לספריית: C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro\Plug-ins
ואז לשנות את הסיומת בצורה הבאה: vfx ל prm

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה וזה לא עובד לי

יש לי פרימייר CS4 וזה רק הביא לי רישום של FX אבל לא הביא לי אפקטים

אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור

תודה
דודו10

• הוסף לסימניות
בcs4 כמדומני שבתוך תקיית הפלאגין של התוכנה יש עוד תקיה שאני לא זוכר איך היא נקראת אך אפשר להבחין בה באמצעות קבצי הפעלה של פלאגינים אחרים שנמצאים בה.
בכל מקרה אם עשית את כל התהליך כמו שצריך - אתה אמור לראות בפרמייר תחת ספריית המעברים(ולא האפקטים) את הוליווד

• הוסף לסימניות
שמתי את זה בתת תיקיה שנקראת
C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CS4\Plug-ins\en_US

וזה מביא לי רק אפשרות של FX ללא אפקטים

תוכל לעזור לי

תודה מראש
דודו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודו10;425036:
שמתי את זה בתת תיקיה שנקראת
C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CS4\Plug-ins\en_US

וזה מביא לי רק אפשרות של FX ללא אפקטים

תוכל לעזור לי

תודה מראש
דודו
אבל יש לך אפקט אחד, נכון?

• הוסף לסימניות
אני באמצע להעלות לך לג'מבו מייל את ההתקנה של ההוליווד, כולל שכפול שעשיתי לתלמידות שלי על איך להתקין את האפקטים מההתחלה ועד שיוכנסו היטב לתוכנה..................

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסתדרת????

• הוסף לסימניות
לא מסתדר לי

עשיתי כמו שאמרת לי
והוא מביא לי רק 2 אפקטים פשוטים
ולא מתקרב בכלל לאפקטים של ההלויווד שיש שם

תודה רבה על העזרה המרובה
ואודה לך מאוד אם תוכל להמשיך לכוון אותי

ושוב תודה
דודו10

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 11 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד! הצלחת להכניס את האפקטים מצוין!
רק תשים את האפקט, ותלך לחלון של ה-EFFECTS CONTROLS ושם תלחץ על CUSOM ויפתח לפניך חלון האפקטים ומבחר השכלולים והענינים!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
broעזרת גם לי מאד מספר שאלות ברשותך - איך אני מנטרלת את האנטי וירוס? - אם יש לי חבילת אפקטים במחשב וכשהתקנתי הופיע לי סימן מים של פינקל איך אני מסדרת את הענין כלומר איך ומה למחוק?
אלפי תודות חסכת לי טכנאי והגעת בזמן!

• הוסף לסימניות
אני מצדיעה לך....

נכתב ע"י BRO;425465:
כל הכבוד! הצלחת להכניס את האפקטים מצוין!
רק תשים את האפקט, ותלך לחלון של ה-EFFECTS CONTROLS ושם תלחץ על CUSOM ויפתח לפניך חלון האפקטים ומבחר השכלולים והענינים!!!!!!!!!!!

אני מצדיעה לך....
להסביר עם כל כך הרבה סבלנותתתת.....:)

• הוסף לסימניות
תודה אחי.............

עובד 100%

אשריך

עשית לי את היום

תודה תודה תודה

דודו10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י clip;425486:
broעזרת גם לי מאד מספר שאלות ברשותך - איך אני מנטרלת את האנטי וירוס? - אם יש לי חבילת אפקטים במחשב וכשהתקנתי הופיע לי סימן מים של פינקל איך אני מסדרת את הענין כלומר איך ומה למחוק?
אלפי תודות חסכת לי טכנאי והגעת בזמן!
מה שקרה לך זה שאין לך קוד, את צריכה להקיש את הקוד, והסמל יעלם, בשביל לרשום את הקוד, את צריכה להנכס לחלון האפקטים, ושם לחפש את השורה של entrikeycode ואז תפתחי את קובץ הkeygan,(שהעלתי מקודם) ותרשמי את המספרים שמופיעים לך בחלון.
כדי לנטרל את האנטי וירוס, תעמדי על הסמל של האנטיוירוס למטה בחלונות, ותלחצי לחיצה ימנית disable משהו כזה....

• הוסף לסימניות
אני מתקדמת תודות לעזרתך האדיבה, סליחה על הבורות - מה הכונה חלון האפקטים?

• הוסף לסימניות
בחלון הeffects controls להכנס לCUSTOM ןשם צריך להיות לך לחצן שכשתלחצי עליו הוא יפתח לך חלון להקליד את הקוד....

• הוסף לסימניות
תודה על הענותך, משהו נתקע לי בהתקנה ניסיתי למחוק את הישן ולהתקין מחדש ע"פ הוראותיך הבהירות אחרי שרשמתי את הסריאל שכתוב בקובץ ההסבר עשיתי התקן עד שכתב לי סגור ולא ביקש שום קוד נוסף וחר כך בפרימייר הופיע חלון אפקטים אך עם סימן המים ולא נתן לי שום אפשרות לשנות בחלון האפקטים, שוב תודה על הסבלנות (אני לא יודעת אם הבעיה בי או במחשב)

• הוסף לסימניות
חייב להיות בחלון של האפקטים של ההולייווד באןשהוא כפתור ללחוץ ושאפשר להקליד שם את הקוד, אם את לא מוצאת תעלי צילום של המסך, ואנסה לראות.....

• הוסף לסימניות
ניסיתי לצלם את המסך אך לא הצלחתי, כאשר אני לוחצת על קיצור הדרך או על custem הוא שולח לי את ההודעה הבאה: the
key code you entered does not match for this machain id for this computer system

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה