כללי דחוף!!! כמה לבקש על עבודה?

• הוסף לסימניות
כמה לדעתכם צריך לבקש על עבודה של עיצוב כריכות לברכונים, סידורים וכולי, כמו אלה שהעלתי לאחרונה?
האם התמחור הולך לפי מספר גלופות, או לפי גודל העבודה?

• הוסף לסימניות
מניסיון, אין מצב לקבל תשובה עניינית.

פעם התרגזתי, היום אני אומר שזה בצדק, מישהו אמר את זה פעם לגבי משהו אחר, (לא זוכר מי ועל מה), שזה בערך כמו לשאול פה 'דחוף!!! אני כעת רוצה למכור את הרכב שלי, הלקוח מחכה בחוץ, כמה לקחת ממנו?' מגוחך, לא?, אפילו בערך אף אחד לא יענה לו, כי כל דבר לגופו, איכות העבודה, הניסיון, השרות, הביקוש, הזמן, הלחץ, כמה הלקוח בכלל מוכן לשלם, וכו' וכו' רשימה של עשרות פריטים שצריכים לקחת בחשבון.

אני צודק?

מקווה שלא הסטתי אף אחד, ומי שיודע לענות על כזאת שאלה שיענה.

רק שהאשכול לא יהפוך לדיון על מה שאמרתי פה, אם כבר דיון אז על מחירים.:)

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שיש כאן כאלה שכבר הכינו עבודה כזו ואם יכולים לתמחר, למה לא?

• הוסף לסימניות
כמ השאתה לוקח על כל דף עם עיצוב גרפיקה לא הבנתי מה זה משנה מספר הגלופות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה