דחוף! כמה שאלות על שיש.

• הוסף לסימניות
שלום.
יש לי כמה שאלות קטנות על שיש. ואשמח לעזרה מכם, תודה גדולה.
1. מה עדיף שיש קוורץ או פורצלן. [מלמעלה אני יודעת שהפורצלן פחות חזק ומקבל מכות ומצד שני עמיד בחום לעומת הקוורץ שבדיוק הפוך. ולכן בשורה התחתונה מה יותר ממולץ] יש לציין שזה לדירה שאני משכיר.. 2. בהנחה שהפורצלן עדיף... יש חברה בשם אסקלה אני מתעניינת בה לגבי הפורצלן מה דעתכם עליה האם היא עדיפה מקיסר.
3. ובהנחה שהקוורץ עדיף יש חברה בשם פילסטון או סילסטון משהו כזה והיא לגבי הקוורץ מה דעתכם עליה והאם היא עדיפה מקיסר.
@רותי וינברג @חדוי פלבני וכל האלופות.ים...

אלף אלפי תודות.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלדירה שמשכירים (שיש בה יותר בלאי ופחות אחריות של המשתמשים)
הייתי לוקחת קווארץ ולא מסתכנת בשברים, כמו''כ גם בגלל המחיר שפורצלן יותר יקר בד''כ.
לגבי חברת אסקלה - אין לי מושג

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלדירה שמשכירים (שיש בה יותר בלאי ופחות אחריות של המשתמשים)
הייתי לוקחת קווארץ ולא מסתכנת בשברים, כמו''כ גם בגלל המחיר שפורצלן יותר יקר בד''כ.
לגבי חברת אסקלה - אין לי מושג
תודה.
זה בדיוק שאלתי האם באמת יותר נפצע?
אלף תודות.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק שאלתי האם באמת יותר נפצע?
הוא בהחלט יותר רגיש
כל החברות שמביאות אותו מציינות את זה כחיסרון שלו
אבל יש לו גם יתרונות רבים
לכן ציינתי שספציפית לדירה מושכרת לא הייתי הולכת על זה
אחרת, אפשר להתדיין יותר :)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עוד תגובות על הנ"ל וכן לגבי החברות.
אלף תודות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה