דחוף! כנון c התמלא לגמרי!!!!

• הוסף לסימניות
כונן c שלי התמלא לגמרי! התוכנה שהביאו כאן לנקוי לא מחקה לי כלום, והכל פתאום עובד לאט לאט, מה שמוזר שזה קרה פתאום. תודה מראש, לכל מי שיעזור.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה פעם

הבאתי טכנאי שיסדר לי את זה והוא הסביר לי,
שאם המחשב נכבה באמצע הפעילות (הפסקת חשמל וכדו'), הוא שומר קבצים זמניים ששוקלים הרבה מאד ומכבידים על המחשב.

כדי למחוק אותם לצמיתות, יש צורך להיכנס לקבצים מוסתרים ומוגנים שבכונן c.
איני זוכרת מה שם התיקיה שנכנס אליו, וניקה אותו משאריות חומר.

אם את מאזור המרכז, תוכלי להתייעץ איתו
טכנאי מחשבים מומחה, מנלה 052-7173808

• הוסף לסימניות
כן, הפעלתי שוב את התוכנה שפעם הביאו כאן, בגלל שלא מצאתי את ההוראות, פחדתי מידי הרבה להתעסק איתה, ובכל אופן זה קצת עזר. המחשב הרבה יותר טוב, אבל עדיין מאד איטי ביחס לתמיד. אם משהו יפנה אותי לקישור להוראות אשמח מאד.

• הוסף לסימניות
חיפוש בפורום יניב אין ספור תוצאות מעולות.

זה אחד מהנושאים שעולים אחת לשבוע :)

• הוסף לסימניות
לרשום בהצחל (או בהפעלה) %temp%

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה