כללי דחוף!! לא שומר לי באילוסטרייטור CS4

• הוסף לסימניות
אני מקוה שמשהו יוכל לעזור לי: אני ממש תקועה עכשיו.
אני עובדת על קובץ מסויים באילוסטרייטור CS4 וזאת בערך פעם שלישית שאני פותחת אותו משנה שומרת וכו'...
פתאום הבוקר אני עושה שינויים ומנסה לשמור, והוא כותב לי שיש שגיאה לא מוכרת.
ניסיתי להדפיס ל PDFcute והוא כתב לי שלא ניתן להדפיס את האיור...
נסיתי את כל הדרכים. הדבר היחיד שצלח זה ייצוא ל jpg ולא שזה עוזר לי הרבה...(עוזר רק לשלוח דוגמא...) וזה אמור להשלח לדפוס בסביבות יום רביעי...
זה קרה למשהו???
יש למשהו רעיון???
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תנסי לשמור בשם אחר ו/או בתקיה אחרת..( אולי האילוס.. לא מקורי..)

• הוסף לסימניות
ניסיתי הכל גם בכונן אחר גם בשם אחר. התוכנה היא מהאתר של ADOBE הגירסת נסיון הספקתי להשתמש בה כולה איזה 4 ימים... תודה בכל זאת ;)
מה עושים???אני מפחדת להשאיר את זה כל הימים פתוח כדי שלא יתקע לי
:(

• הוסף לסימניות
אופס. בערך 186 MB . זה עלון A4 דו"צ צבעוני. (תמונות, סימבולים...)

• הוסף לסימניות
מה עושים??? מה, אף אחד לא עובד עם קבצים כאלה?! אם אני אוריד את גודל התמונות אז איכות ההדפסה תרד...
טוב האמת שזה כמה שכבות. אז אולי בלית בררה אני אהפוך את זה לכמה קבצים. אני צודקת? יש פתרון כלשהו?
תודה!

• הוסף לסימניות
את יכולה לעבוד על הקובץ?
אם כן, קחי את האלמנטים ותעתיקי לקובץ חדש.
תחלקי את החומר לכמה קבצים והרי לך פתרון בבחינת "הצורך הוא אבי ההמצאה".
זה באמת חיסרון רציני ומשמעותי באילוסטרייטור. אני לא הצלחתי לפתוח קובץ של שבוע עבודה ומאז למדתי לקח: באילוס' רק קבצים קלים.

• הוסף לסימניות
A4 אחד. ניסיתי עכשיו לשמור קובץ אחר קטן ואותו דבר: שגיאה לא מוכרת.מה נסגר עם הדבר הזה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;348137:
את יכולה לעבוד על הקובץ?
אם כן, קחי את האלמנטים ותעתיקי לקובץ חדש.
תחלקי את החומר לכמה קבצים והרי לך פתרון בבחינת "הצורך הוא אבי ההמצאה".
זה באמת חיסרון רציני ומשמעותי באילוסטרייטור. אני לא הצלחתי לפתוח קובץ של שבוע עבודה ומאז למדתי לקח: באילוס' רק קבצים קלים.
אני אנסה עכשיו... למרות שניסיתי לקחת שכבה אחת לקובץ חדש ולא שמר לי...מתסכל ברמות.

• הוסף לסימניות
לא שומר גם בקובץ אחר!! הנה דוגמא לצד אחד, בJPG.

אז איך אפשר לעבוד עם קבצים קלים כל כך במקרים כאלה??

קבצים מצורפים

• News Paper-T.T 1.jpg
    KB 443.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לא שומר לי גם סתם קובץ עם כמה מילים!!! (פשוט ניסיתי להתחיל הכל מהתחלה...)

• הוסף לסימניות
משתתפת בצערך,
להבא, כדאי לך להתרגל לשיטת עבודה קצת אחרת. במיוחד בקבצים כאלו מלאי טקסט.
תעמדי באינדיזיין, ואת האלמנטים תצרי או תפתחי באילוסטייטור כמובן ותעבירי לאינדיזיין.
כך תוכלי לעבוד על קובץ מרובה עמודים, תמונות ואלמנטים ללא חשש.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה ;) מטעויות לומדים תודה על נסיונות העזרה של כולם.כמובן שאם משהו נתקל בזה אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אבל שוב לא הבנתי למה גם על קובץ פצפון עם שתיים וחצי מילים זה לא שומר... (תמונה אחרונה שצרפתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;348166:
משתתפת בצערך,
להבא, כדאי לך להתרגל לשיטת עבודה קצת אחרת. במיוחד בקבצים כאלו מלאי טקסט.
תעמדי באינדיזיין, ואת האלמנטים תצרי או תפתחי באילוסטייטור כמובן ותעבירי לאינדיזיין.
כך תוכלי לעבוד על קובץ מרובה עמודים, תמונות ואלמנטים ללא חשש.
בהצלחה רבה.
אבל גם כדי להעביר לאינדיזיין, צריך לשמור כ eps או משהו, נכון?!
ואני לא יכולה כלום חוץ מ jpg!!! גם אם אני עושה מהתחלה הכל.
לאף אחד זה לא קרה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה