קורונה דחוף לבידוד הבא שלא יבוא: מלוניות בידוד לאוטיסטים

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר בבידוד השלישי ומשתגעים. כל הבידודים רק בגלל ילד אחד עם אוטיזם שאי אפשר להסתדר אתו בבית בשום אופן ולכן שולחים אותו למוסד הלימודים ושם הוא בא במגע עם חולים כבר פעמיים.

מישהו יודע על מלונית מבודדים שנוכל להשאיר את הילד שם בבידוד הבא וכל המשפחה תשאר שפויה?
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר בבידוד השלישי ומשתגעים. כל הבידודים רק בגלל ילד אחד עם אוטיזם שאי אפשר להסתדר אתו בבית בשום אופן ולכן שולחים אותו למוסד הלימודים ושם הוא בא במגע עם חולים כבר פעמיים.

מישהו יודע על מלונית מבודדים שנוכל להשאיר את הילד שם בבידוד הבא וכל המשפחה תשאר שפויה?
בתודה מראש
למה כל המשפחה צריכה להיכנס לבידוד? רק הילד שנפגש עם החולה צריך, לא?

• הוסף לסימניות

בתודה מראש
אולי מתנדבות שהיו חולוןת יכולות לשמור
איזה אזור אתם?

• הוסף לסימניות
בדיוק היום חשבתי אם יש מה לעשות כשחשבתי שעוד רגע אני משתגעת סופית,
לדעתי צריך לחפש משפחות שלמות שהחלימו ואפשר לשלוח אליהם את הילד מידי פעם לכמה שעות,
השאלה אם יהיה אישור להעביר אותם ברחוב בזמן בידוד...

• הוסף לסימניות
לדעתי צריך לחפש משפחות שלמות שהחלימו ואפשר לשלוח אליהם את הילד מידי פעם לכמה שעות,
יש מצב שאחרי שלילי יהיה אפשר

• הוסף לסימניות
למה כל המשפחה צריכה להיכנס לבידוד? רק הילד שנפגש עם החולה צריך, לא?
כי הם לא יכולים להשאיר אותו בחדר אחד כל הזמן גם אם זה יהיה עם משהו נוסף.

• הוסף לסימניות
אם מבודדים הולכים ברחוב לעשות בדיקה
ומאומתים מתפנים בינות לאזרחים.
גם ילד אוטיסט עם כפפות ומסכה יכול בבידוד לעבור לבית אחר.

• הוסף לסימניות
אכן נצרך מאוד, שהקב''ה יתן לכם המון כוחות!
@הישיבישע'ר מותר לכעוס, אבל מותר לי להבין על מה הכעס?
לא כעסתי עליך אלא על מי שהגבת,
אגב,
אני תמיד התקשיתי,
כשסמנים בפוסט של מישהוא פרצוף כועס,
זה אומר בהכרח שאני כועס עליו,
או שלאו דווקא וזה יכול להיות גם על מושא הפוסט?

• הוסף לסימניות
לא כעסתי עליך אלא על מי שהגבת,
אגב,
אני תמיד התקשיתי,
כשסמנים בפוסט של מישהוא פרצוף כועס,
זה אומר בהכרח שאני כועס עליו,
או שלאו דווקא וזה יכול להיות גם על מושא הפוסט?
לפעמים הכונה לכותב הפוסט ולפעמים לנושא/מושא הפוסט. וכן בשאר האייקונים.
אגב, כל האייקונים נספרים בתודות חוץ מסד ואנרג'י.
בכל אופן לא צריך לכעוס זה בטח לא בכונה...

• הוסף לסימניות
מי רוצה ילד עם תסמונת דאון בן 4 לכמה שעות בבני ברק?

• הוסף לסימניות
למה שלא תתייעצו עם מוסד הלימודים?
בתור מורה לילדים מיוחדים אני יודעת שהורים התייעצו עם ההנהלה אצלנו במקרים כאלו.
תצליחו!
ליבי איתכם!

• הוסף לסימניות
כי הם לא יכולים להשאיר אותו בחדר אחד כל הזמן גם אם זה יהיה עם משהו נוסף.

זו שאלה של מישהו שלא יודע מהו ילד אוטיסט.
מאחלת שלא תדעו...

אני מכירה מאד מקרוב מה זה אוטיסט.. הרבה שנים של עבודה וגם משפחה קרובה מאד

אבל לא יודעת אולי מספיק הלכות קורונה....

אם הילד מסתובב בבית אז כל המשפחה צריכה בידוד?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה