אני מעלה השאלה אם אתם יכולים לראות או שזה חוסם ?
tamar.top
בעזרת התוכנה הזו אפשר להוריד בקלות את הסרטונים מיוטיוב.דחוף לי מאד!!! איך אפשר להוריד סירטון מיוטיוב אם יש לי נטפרי?
או שאולי מישהו יצליח להוריד לי?
אלפי תודות!!!!
לא עובד כבר כמעט שבועכאן מורידים ממש בקלות.
פשוט מכניסים את הקישור ומורידים.![]()
האתר סוגר...
קודם כל תודה רבה בשביל ההודעות שלכם, אני מטצער שלא עניתי לכולם. הצלחתי לתקן את השרת שלי בבית (שהיה לפני זה רק שרת של גיבוי), אבל נטפרי החליטו לעצור את פעולה של תמר.טופ . שמחתי שיכלתי לעזור לכם עד עכשיו :) בכל זאת, אני לא משאיר אותכם ככה, אני אכין לכם בלי נדר תוכנת תמר.טופ אם ממשק פשוט, וגם...tamar.top
עריכה:
אני רואה שיש כרגע תקלה באתר.
אני מעלה השאלה אם אתם יכולים לראות או שזה חוסם ?
זה לא חסום, אבל גם לא פתוח.עונה במקומה.. זה חוסם (אני גם בנטפרי)
אני קניתי את תוכנת ההורדה IDM שהיא מאד מעולה תותחית של תוכנה ונטפרי חוסמים אותהבעזרת התוכנה הזו אפשר להוריד בקלות את הסרטונים מיוטיוב.
(תוכנה מהירה שמורידה במהירות כל סרטון מהיוטיוב. להוריד את הקובץ, לפתוח בזיפ ולהתקין)
בנוסף יש גם את האתר הזה במיוחד לגולשי נטפרי, אם כי כעת הוא בעבודות תחזוקה...
יש כתר תורהאני קניתי את תוכנת ההורדה IDM שהיא מאד מעולה תותחית של תוכנה ונטפרי חוסמים אותה
אין בה שום בעיה ואפילו עד לפני כמה זמן לקחתי את תוכנת הניסיון והיא כן עבדה
ולמנויי נטפרי אין איך להוריד מיוטיוב בתוכנה נורמלית
דווקא יש והרבה.אני קניתי את תוכנת ההורדה IDM שהיא מאד מעולה תותחית של תוכנה ונטפרי חוסמים אותה
אין בה שום בעיה ואפילו עד לפני כמה זמן לקחתי את תוכנת הניסיון והיא כן עבדה
ולמנויי נטפרי אין איך להוריד מיוטיוב בתוכנה נורמלית
כבר הוזכר פעמים באשכול כולל קובץ התקנה של התוכנהיש כתר תורה
כאן זה עובד לי בנטפרי
יש עוד כמה תוכנות טובות וחינמיות שאפשר להוריד באיכות גבוה, לדוגמא 4K Video Downloader
תודה רבה לכל העונים,
ניסיתי את כל האופציות ולא עבד אצלי...
אולי מישהו יעשה איתי חסד ויוריד לי את זה?
זה דחוף לי למחר לעבודה....
תודה!
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים