עזרה דחוף לי מאד!!! איך אפשר להוריד סירטון מיוטיוב אם יש לי נטפרי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הראשון,
איך מתקינים?
1. לחץ על קובץ ההתקנה (ככה"נ יופיע לך בתקיית הורדות, סמל ירוק עגול ובתוכו ענן)
ויפתח לך החלונית כמוצ"ב בתמונה
2. תלחץ ותמלא את הקובייה (כתוב שם באנגלית שאתה מאשר וכו') שמופיע מעל הכפתורים
3. לחץ על הכפתור הקיצוני משמאל
4. מכאן והלאה תאשר את ההתקנה

התקנה.JPG

• הוסף לסימניות
מי ששומע לי, אני ממליץ לא להשתמש בתוכנה הישנה, מאחר ויש בה הרבה חיסורים ובעיות, ובחדשה יש בערך פי מליון אופציות! ומי שמשוה דומה בעיני כמו תינוק בן יומו שאוכל פירורי לחם מהריצפה במקום לאכול פרוסת לחם על השלחן.

אני מיתחתי בס"ד את התוכנות הללו, ומן הסתם אני יודע יותר טוב מה יותר טוב, ולא צריך הרבה שכל כדי להבין את המשוואה הפשוטה שבד"כ מה שאחרון יותר מומלץ יותר.

הגירסה האחרונה אוחזת כבר במספר 34... ויש כמה עשרות אלפי משתמשים בה והיא מתעדכנת כל הזמן ב"ה, וכוללת:
- דפדפן חיפוש מיידי לכל שיר ביוטיוב, בנטפרי ובכל סינון ,UNL.
- הצעות שירים אוטומטיים כמו ביוטיוב, בנטפרי ובכל סינון תומך.
- הורדות כל האיכויות כולל MP3 כולל 4K ו-8K.
- צפיה מקומית בתוכנה ולולאה אוטומטית כמו ביוטיוב, בנטפרי וכל סינון תומך.
- הורדה במהירות מטורפת!!!!!!!!! לפעמים (בדברים קטנים) תוך בפחות מעשירית שניה, בכלל רק לוחצים וזה למטה..
- הורדת כיתוביות, ותוכנת (כלי נפרד) חיבור כיתוביות לכל סרטון - גם לא מיוטיוב!
- ועוד המון המון דברים שאין לי כבר זמן להאריך כי הגיע הרגע לקוח.

בהצלחה למי שרוצה להיות מן הפנטיים, ולא רוצה ליהנות משדרוגי הטכנולוגיה בלי שום בעיית כשרות.

להורדה מהאתר הרשמי:

• הוסף לסימניות
מי ששומע לי, אני ממליץ לא להשתמש בתוכנה הישנה, מאחר ויש בה הרבה חיסורים ובעיות, ובחדשה יש בערך פי מליון אופציות! ומי שמשוה דומה בעיני כמו תינוק בן יומו שאוכל פירורי לחם מהריצפה במקום לאכול פרוסת לחם על השלחן.

אני מיתחתי בס"ד את התוכנות הללו, ומן הסתם אני יודע יותר טוב מה יותר טוב, ולא צריך הרבה שכל כדי להבין את המשוואה הפשוטה שבד"כ מה שאחרון יותר מומלץ יותר.

הגירסה האחרונה אוחזת כבר במספר 34... ויש כמה עשרות אלפי משתמשים בה והיא מתעדכנת כל הזמן ב"ה, וכוללת:
- דפדפן חיפוש מיידי לכל שיר ביוטיוב, בנטפרי ובכל סינון ,UNL.
- הצעות שירים אוטומטיים כמו ביוטיוב, בנטפרי ובכל סינון תומך.
- הורדות כל האיכויות כולל MP3 כולל 4K ו-8K.
- צפיה מקומית בתוכנה ולולאה אוטומטית כמו ביוטיוב, בנטפרי וכל סינון תומך.
- הורדה במהירות מטורפת!!!!!!!!! לפעמים (בדברים קטנים) תוך בפחות מעשירית שניה, בכלל רק לוחצים וזה למטה..
- הורדת כיתוביות, ותוכנת (כלי נפרד) חיבור כיתוביות לכל סרטון - גם לא מיוטיוב!
- ועוד המון המון דברים שאין לי כבר זמן להאריך כי הגיע הרגע לקוח.

בהצלחה למי שרוצה להיות מן הפנטיים, ולא רוצה ליהנות משדרוגי הטכנולוגיה בלי שום בעיית כשרות.

להורדה מהאתר הרשמי:
ראשית כל יש לי הרבה הכרת הטוב כלפיכם,
השתמשתי בתוכנה הישנה שלכם ומאוד נהניתי (אם כי להורדות ברמת איכות גבוה או פלייליסטים שלמים השתמשתי בתוכנה אחרת)
לגבי החדשה כפי שכבר כתבתי ועפ"י בדיקות חוזרות ונשנות לצערי יש בה הרבה באגים וכבר פרטתי כמה מהם במק"א,
וכמוני יש רבים וטובים שכבר העירו אודות התוכנה החדשה באשכולות השונים,
ואדרבה מכיון והתוכנה נועדה למשתמש הרגיל, ל"צ להיות מומחה כדי להעיר על הבעיות שיש בתוכנה
כולי תקווה שכמו התוכנה הישנה ב"ה תתקנו את החדשה וכולנו נצא נשכרים
שבוע טוב

• הוסף לסימניות
אם למשהו יעזור יש לי תוכנה שמורידה מכל אתר שמתקינים אותה זה אוטומטי מופיעה על כל סרטון אופציה להורדה

• הוסף לסימניות
אם למשהו יעזור יש לי תוכנה שמורידה מכל אתר שמתקינים אותה זה אוטומטי מופיעה על כל סרטון אופציה להורדה
אין בנטפרי אפשרות להשתמש בתוסף כרום להורדה מהיוטיוב רק באמצעות תוכנות הורדה (2 לדוגמא)
כן יש אפשרות להשתמש בתוספים להורדת סרטונים שלא מיוטיוב (חפש ברשימה המקושרת ותתקין על כרום)

• הוסף לסימניות

בתוכנה שלנו (רק בגרסאות החדשות) ניתן להוריד כמעט מכל אתר מבוסס יוטיוב, דרך הדפדפן של התוכנה, (שקיים רק בגרסאות החדשות).
1705183889877.png

קבצים מצורפים

• 1705183844722.png
    1705183844722.png
    KB 40 · צפיות: 41
  • 1705183872903.png
    1705183872903.png
    1.1 MB · צפיות: 37
  • 1705183873809.png
    1705183873809.png
    1.1 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
כאן ניתן לראות תיעוד של 30 משתמשים מדוחחים מגרסאות האחרונות בלבד, חוץ מהמשתמשים הישנים:
1705184373156.png

נכון לרגע זה (אחרי 12 בלילה...) יש 14 משתמשים.

כמו כן, מספר ההתקנות מהשעות האחרונות עומד על כמה עשרות (למעלה מ50 או 60 דיווחים (חלקם מעדכנים מישן לחדש), וכמעט כולם ללא יוצא מן הכלל מתקינים את הגירסה האחרונה או אחת הגרסאות החארונות:
1705184462021.png
1705184609068.png

שכל אחד ישפוט...

• הוסף לסימניות
מעניין, שכאשר אני סופר את הדקות לעומת המיילים, אני רואה שזה הרבה הרבה הרבה יותר ממה ששיערתי, מדובר על ממוצע התקנה או עדכון לכל כמה דקות בלבד! ועוד מאוחר בלילה, ומי יודע כמה ב7 בערב?!...

(נ.ב. עדכנתי את החישוב, היתה לי טעות מקודם, לא ראיתי נכון את השעה).

בקיצור, אין לי לדבר, אני רואה שפשוט עד לרגע זה בכל הדקות האחרונות לא קיבלתי שום דיווח על מישהו שהתקין את הישן בגללך, להיפך, אז למה לי להתייחס בכלל?

אז בעצם תשמיץ כמה שאתה רוצה חשוב לי רק לראות שזה לא משפיע על הלקוחות, אך כעת אני רואה בחוש את ההיפך, אז אני יכול להיות רגוע.

תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@תוספי עימוד לוורד אני עם תוכנה מעודכנת (מהערב)
וכשאני מנסה להוריד מיוטיוב זוהי ההודעה שקופצת לי,
(ואני במסלול נטפרי הכי פתוח)
1705185289367.png

• הוסף לסימניות
@תוספי עימוד לוורד אני עם תוכנה מעודכנת (מהערב)
וכשאני מנסה להוריד מיוטיוב זוהי ההודעה שקופצת לי,
(ואני במסלול נטפרי הכי פתוח)
צפה בקובץ המצורף 1549661

זה אומר שיש חסימה בדרך, אולי הקישור הוא של פלייליסט או משהו כזה, זה לא קשור לתוכנה, אלא אם כן זה בעיה בטעינת האיכויות, וצריך להוסיף הורדה אוטומטית ללא טעינת איכויות, אקוה להוסיף את זה בקרוב איה"י, וזה יפתור לפחות את בעיית טעינת האיכויות.

פעם קרה לי, והדבקתי שוב את הקישור וזה עבד, אבל התוכנה לא משקרת, יש לה בדיקה חכמה מול נטפרי, ואם היא אומרת את זה סימן שהבדיקה יצאה חיובית.

שלח לי את קישור הסרטון ואנסה לרחרח בל"נ.

עריכה: שגיאה נ איננה בטעינת איכויות, אלא באמצע ההורדה.

• הוסף לסימניות
זה אומר שיש חסימה בדרך, אולי הקישור הוא של פלייליסט או משהו כזה, זה לא קשור לתוכנה, אלא אם כן זה בעיה בטעינת האיכויות, וצריך להוסיף הורדה אוטומטית ללא טעינת איכויות, אקוה להוסיף את זה בקרוב איה"י, וזה יפתור לפחות את בעיית טעינת האיכויות.

פעם קרה לי, והדבקתי שוב את הקישור וזה עבד, אבל התוכנה לא משקרת, יש לה בדיקה חכמה מול נטפרי, ואם היא אומרת את זה סימן שהבדיקה יצאה חיובית.

שלח לי את קישור הסרטון ואנסה לרחרח בל"נ.
הצלחתי רק פעם אחת (מתוך עשרות ניסיונות) להוריד מיוטיוב דרך התוכנה שלך (בגרסאות החדשות עם הפרסומות), ומעולם לא ניסיתי להוריד פלייליסט
סורי, אבל משהו תקוע בתוכנה וכדאי שתיצור קשר עם נטפרי לברר מה בדיוק הבעיה

• הוסף לסימניות
הצלחתי רק פעם אחת (מתוך עשרות) להוריד מיוטיוב דרך התוכנה שלך (בגרסאות החדשות עם הפרסומות), ומעולם לא ניסיתי להוריד פלייליסט
סורי, אבל משהו תקוע בתוכנה וכדאי שתיצור קשר עם נטפרי לברר מה בדיוק הבעיה

טוב שאתה אומר, אך אשמח לדעת אם הבעיה בטעינת איכויות, כי אם כן אני עובד על כך שתהיה עקיפה לכל בל"נ.

ואם זה לא בטעינת איכויות אלא בהורדה עצמה אז לא אמור להיות קשור לגרסה.

עריכה: כעת אני מוסיף הורדה באיכות ברירת המחדל, אך אשמח אם תשלח לי צילום מסך של השגיאה שלך.
וגם, אשמח לדעת מה מספר הגרסה שלך (הוא כתוב באייקון מגש המערכת, אם אין לך אייקון כזה סימן שהתוכנה שלך ישנה במיוחד).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שגיאה נ'
(מה שהבאתי למעלה)

לד

ובכן, אני מצטער להודיע שזו שגיאה שעת ההורדה, ולא אמור להיות קשר לגרסה, יתכן וזו בעיה בקליטה שלך שהוא לא מצליח להשלים את ההורדה, ויתכן שגיאה חדשה, אך איני יודע מהי כי לא זכור לי שראיתי שגיאה נ פעם, אך תמיד יש פעם ראשונה, לכן אשמח לעשות לך שליטה מרחוק כדי לנסות לאתר את הבעיה, אך זה בתנאי שיש לך אינטרנט נייח ונורמיל, שיהיה ניתן להריץ עליו את הנסיונות עד לפתרון בעה"י, ללא בעיות קליטה.

• הוסף לסימניות

ממתין לתגובתך.

------------

ומענין לענין:

לאור השמצת פלוני, החלטתי לעשות את התוכנה הישנה בתוך התוכנה החדשה!
דהיינו שניתן לפתוח את התוכנה הישנה ממש עם הכל בדיוק כפי שהיתה פעם - בתוך התוכנה הנוכחית.

לפתוח דרך אייקון מגש המערכת, וכמו כן אפם הוכנה לא מצליחה לטעון איכויות (שגיאה טז או טז-א) אז היא אמורה לעבור לשאלה האם לנסות את התוכנה הישנה.

1705188891483.png

1705188780875.png

בדקות הקרובות יהיה ניתן בל"נ בעה"י וברצונו להורידה מהאתר הרשמי:

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....