דחוף לי.....

• הוסף לסימניות
צריכה דחוף קינוח קלילללל
טעים ונראה טוב ויוקרתי.
ואל תגידו לי שאי אפשר לרקוד על כל החתונות
כי אני חייבת
יאלה תפגיזו.

• הוסף לסימניות
קינוח קליל ב-10 דקות (הכנתי לשבת הזו)

מוס שוקולד עם זיגוג מעל:

רכיבים:
מיכל קצפת צמחית (250 מ"ל)
חבילת שוקולד מריר (100 גר')
כפית שטוחה נס קפה
ביסקוויטים "פתי בר" מפוררים או עוגיות מפוררות.
לקישוט: שוקולד מריר או לבן מגורר.

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם 2 כפות מים במיקרו או בסיר עד שנמס לגמרי והמרקם הופך חלק. מצננים מעט.

מקציפים את הקצפת הצמחית עם הנס קפה עד לקבלת קצפת רכה.
מערבבים את הקצפת עם תערובת השוקולד ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מניחים בגביע שכבה של פירורי ביסקוויטים ועליה יוצקים את קצפת השוקולד. מפזרים מעל שוקולד מריר מגורר.

מעבירים למקרר ל3 שעות לפחות.

• הוסף לסימניות
סופלה בשתי דקות,
ממיסים 300 גר' צימקאו עם כוס שמן בכלי למקרוגל, מוסיפים שש ביצים ומערבבים ושמים בתבניות הקטנות של הסופלה. בתנור חום בינוני, הזמן הוא לפי איך שאת רוצה שיתקבל. אם את רוצה נוזלי ורך, אז קצת זמן ואם את רוצה קשה יותר, אז להשיר יותר זמן בתנור.
יוצא טעיםםם מאד.
מגישים לצד כדור גלידה קנויה ואם את מזגגת סירופ שוקולד מלמעלה, בכלל זה יראה מליון דולר

• הוסף לסימניות
קומפוט- רסק אננס / אפרסק

בבלנדר:
קופסה אננס / אפרסק
חצי רי'צ (ככה בלי להקציף)
חצי אינסטנט וניל

אפשר לעשות גם אננס וגם אפרסק ולשים בכוסיות קטנות אחד על השני ומלמעלה או חתיכה של פרי או איזה סירופ שיש לך בבית כגון: תותים, פסיפלורה, וכו'...

בהצלחה ושבת שלום!

• הוסף לסימניות
קינוח מעולה (לא היה מי שלקח את המתכון ולא התלהב)
1 ריצ'
1 אפרסק משומר בלי המים
1/2 בקבוק תות בננה (עדיף של ספרינג)
שמים במעבד מזון (של השייקים, ברח לי השם שלו.....)

מגישים בכוסות יפות עם קש!

קרדיט לתמר מהפורום פה שהעלתה את המתכון בעבר

• הוסף לסימניות
אצלנו הולך חצי כוס ג'לי משמש ומעל, חצי ריץ מוקצף עם פודינג וניל(כמה כפות)

• הוסף לסימניות
ריץ' להקציף
150 גרם שוקולד צמקאו להמיס בסיר בתוך סיר
1/2 חב' חמאת בוטנים

אחרי שמקציפים את הריץ עם פודינג וניל וקצת סוכר
מחלקים אותו ל2
חלק אחד מערבבים עם השוקולד
חלק שני עם החמאת בוטנים
בכוסיות שקופות שמים את השוקולד מעליו את החמאת בוטנים
מפזרים למעלה שוקולד מגורר
או אגוזים
בתאבוןןןןן

• הוסף לסימניות
אם עדיין רלוונטי יש לי מתכון לפרפה חלבה ופיסטוק, 5' דקות הכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה