דחוף למדי - למה משמש מערבל k של קנווד?

• הוסף לסימניות
יש לי שלוש מערבלים למיקסר קנווד
1. לישה
2. הקצפה
3. ???? שליש עיגול ובתוכו האות k
אשמח לשמוע מה השימוש של המערבל השלישי.
תודה וחג שמח!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בו לכל מיני תערובות כמו פנקייקים וכדו'
באמת לא יוצא לי להשתמש איתו הרבה כמו עם האחרים.

• הוסף לסימניות
כל מה שלא הקצפה או בצק . אצלי זה הכי שימושי. אחרי שמקציפים את חלבונים וצריך להוסיף את שאר החומרים. מחליפים ל k וזה מערבב טוב ומונע מהקצפת ליפול. (מהקצפת יתר).
בהצלחה ובתאבון!! :)

• הוסף לסימניות
ואני משתמשת בו כמעט להכל :) לעיבוד בצק פריך עם מרגרינה, ללישת בצקי שמרים. בוו הלישה אני כמעט לא משתמשת.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על התגובות המפורטות והמהירות אפילו בלחץ על ערב חג!
מעניין לשמוע שזה הכי שימושי אצלכם, ואני זנחתי אותו מבוייש כבר שנה בארון :mad: עד שהחלטתי להיעזר בפורום המקסים ולדעת אחת ולתמיד מה התיקון שלו בעולם:D
מצד שני, אני רואה שיש גם מי שכמעט לא משתמשת בו. האם זה משום שגם את לא ידעת עד היום מה לעשות איתו, או שיש לך הסבר אחר לכך?
בכל אופן, תודה רבה! עזרתן לי מאד!
אם יש עוד מישהו שיכולה לשפוך אור בנושא אודה לה מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;780041:
כל מה שלא הקצפה או בצק . אצלי זה הכי שימושי. אחרי שמקציפים את חלבונים וצריך להוסיף את שאר החומרים. מחליפים ל k וזה מערבב טוב ומונע מהקצפת ליפול. (מהקצפת יתר).
בהצלחה ובתאבון!! :)

לא ידעתי, תודה

• הוסף לסימניות
רק הוא מוציא בצק טוב ואחיד לבצקים פריכים לעוגות ועוגיות .

• הוסף לסימניות
הוא נועד ללישת בצק פריך
[בסיס לפאי, קיש, עוגיות וכו']

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;780057:
כל הכבוד על התגובות המפורטות והמהירות אפילו בלחץ על ערב חג!
מעניין לשמוע שזה הכי שימושי אצלכם, ואני זנחתי אותו מבוייש כבר שנה בארון :mad: עד שהחלטתי להיעזר בפורום המקסים ולדעת אחת ולתמיד מה התיקון שלו בעולם:D
מצד שני, אני רואה שיש גם מי שכמעט לא משתמשת בו. האם זה משום שגם את לא ידעת עד היום מה לעשות איתו, או שיש לך הסבר אחר לכך?
בכל אופן, תודה רבה! עזרתן לי מאד!
אם יש עוד מישהו שיכולה לשפוך אור בנושא אודה לה מאד!

אני באמת לא עושה הרבה בצקים פריכים לכן לא יוצא לי להשתמש בו. או שאני עושה בצקים ללחמניות וזה בוו הלישה או אם זה הקצפה וצריך לקפל, יש בKMIX אפשרות של קיפול והקצף לא נהרס.

• הוסף לסימניות
מיועד לקרמים עם מרגרינות .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה