דחוף! למי יש אל פסק- שאלה בסיסית...

• הוסף לסימניות
רציתי לקנות אצל פרסומון אבל לא הצלחתי לארגן קבוצה:(
בסוף קניתי דרך מישהו, אבל אני ממש לא מצליחה להבין איך מחברים את זה למחשב...
מישהו מוכן להסביר לי?
בעצם צריך לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר במקום הזה את החיבור של האל פסק ואת האל פסק לחשמל?- וכך זה בעצם עובד?
צריך לחכות בפעם הראשונה שיטען קודם, או שאפשר מיד להדליק?
יש עוד אזהרות מיוחדות שצריך לשים לב?
ומהם 2 לוחיות זכוכית קטנטנות שיש לי- למה מחברים אותם?
כשמכבים את המחשב כדאי גם לכבות את האל-פסק או להשאיר אותו תמיד דלוק?
תודה רבה מאד למי שמוכן לענות לי:)

• הוסף לסימניות
האל פסק מתחבר לשקע, והמחשב ומסך מתחברים אליו.
אין צורך לחכות להטענה.
לא מומלץ לכבות את האל פסק, לדעתי הוא יזיק למצבר.

• הוסף לסימניות
המחשב מתחבר דרך חוט שחור?
איך המסך מתחבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1528702:
המחשב מתחבר דרך חוט שחור?
איך המסך מתחבר?

דרך חוט שחור זהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1528745:
אמור להגיע עם האל פסק- 2 חוטים כאלה?

לאו דוקא
אמור להגיע עם המסך חוט שמזין חשמל מהמחשב אליו (לרוב), או חוט שמזין אליו חשמל ישירות מנק' החשמל בקיר.

את החוט הראשון צריך לחבר לאל-פסק. אם יש לך מסך מהסוג השני (ישן לרוב), תצטרכי להשיג חוט כזה

• הוסף לסימניות
אם כבר העלו את הנושא...
על איזה אל פסק אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1528775:
אם כבר העלו את הנושא...
על איזה אל פסק אתם ממליצים?

ADVICE

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1528764:
לאו דוקא
אמור להגיע עם המסך חוט שמזין חשמל מהמחשב אליו (לרוב), או חוט שמזין אליו חשמל ישירות מנק' החשמל בקיר.

את החוט הראשון צריך לחבר לאל-פסק. אם יש לך מסך מהסוג השני (ישן לרוב), תצטרכי להשיג חוט כזה

:(:(:(
לפחות אם אני לא יודעת איך משתמשים בזה- תרגיעו אותי שחברת אינובה זה חברה טובה.......

• הוסף לסימניות
לי יש מפרסומון מחברת bellnet אני לא יודע אם זה טוב או לא אבל את העבודה זה בטח עושה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1528815:
:(:(:(
לפחות אם אני לא יודעת איך משתמשים בזה- תרגיעו אותי שחברת אינובה זה חברה טובה.......
יכול להיות, אני לא מכיר.
תכל'ס מן הסתם רוב האל-פסק יעשו עבודה כמו שצריך למשך זמן.
מי שנמצא במקום מועד לפורענות מבחינת חשמל (נפילות מתח רבות מדי וכד') - כדאי שישקיע במשהו איכותי יותר.

• הוסף לסימניות
טוב, אז איפה אפשר להשיג בנפרד חוט שמחבר את המסך לאל פסק, כמה זה עולה? ואם מישהו יודע אם יש הבדלים בין החוטים או שזה חוט אחד ידוע וקבוע מראש?

וגם קיבלתי עם האל פסק חוט לבן כמו של קו טלפון, מה עושים עם זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1529382:
טוב, אז איפה אפשר להשיג בנפרד חוט שמחבר את המסך לאל פסק, כמה זה עולה? ואם מישהו יודע אם יש הבדלים בין החוטים או שזה חוט אחד ידוע וקבוע מראש?

וגם קיבלתי עם האל פסק חוט לבן כמו של קו טלפון, מה עושים עם זה?

אף אחד לא יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה