כללי דחוף!!!! למי יש אקרובט דסטילר?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור חוברת עם הידוק באמצע שמודפסת בעותק אחד, (כבר היתה אמורה להיות מודפסת....) לכן ברור שאני צריכה לסגור אותה כ"בוקלט"
אבל בהגדרות print booklet אין לי משום מה הדפסה ל pdf

אז הדפסתי כקובץ ואני צריכה לדסטל אותו ל PDF , עשיתי נכון? ומי יכול לעזור (אין לי דסטילר) ?

אודה מאד למוכנים לסייע....

• הוסף לסימניות
דחוף!!!!!!!!!!!
אין מישהו שיכול לעזור????????

• הוסף לסימניות
למה החלטת שאם ז\ה עותק אחד את צריכה לסגור כבוקלט?
תסגרי עמודים בודדים, ובשליחה למכונה הם יוצרים מזה חוברת.
בכל מקרה יש לי דיסטילר אם תרצי עזרה.

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים, אכן סגרתי בבודדים,
אך כיון שזה מגיע ממני ללקוח והוא (שלא מבין בזה) הולך להדפיס,
ולי אין קשר עם הדפוס,
חשבתי לסגור לו את זה כבר כבוקלט, ובכך להקל עליו...
בכל מקרה כיון שזה היה מאד דחוף בסוף שלחתי לו כך,
והסברתי לו בדיוק מה עליו להדגיש לדפוס בשעת ההדפסה,
מקוה שהוא הסתדר, אבל באמת תודה רבה רבה לכולם על הרצון הטוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה